Scenariu șocant, la Mărășești: o româncă a intrat cu mașina în oamenii de pe troturar. Consecințele

Scenariu șocant, la Mărășești: o româncă a intrat cu mașina în oamenii de pe troturar. Consecințele

Autoritățile de la Mărășești, din județul Vrancea, au fost șocate de evenimentele care s-au petrecut aseară, în centrul orașului liniștit.

O tânără de doar 19 ani a intrat cu mașina în oamenii de pe trotuar, la fel cum ai văzut în ultimii ani la Paris sau Londra. Nu mai puțin de cinci pietoni au fost accidentați, dar foarte mulți s-au uitat cu groază la gestul tinerei care abia își obținuse carnetul de șoferi.

Toți cei cinci care au fost secerați de mașină la fel ca într-un film de groază au fost nevoiți să se interneze la spitalul din localitate pentru îngrijiri medicale. Până la această oră, nu este foarte clar dacă situația lor s-a înrăutățit sau au reușit să ajungă în afara oricărui pericol.

Accidentul din Mărășești s-a petrecut joi seara, târziu. O tânără de 19 ani a intrat în cinci pietoni aflați pe trotuar. Aceștia se deplasau complet regulamentar, în schimb ce șoferița a pierdut controlul mașinii personale. Conform primelor investigații, numărul total al victimelor accidentului s-a ridicat la 5, în contextul în care șoferul nu a pățit nimic.

Tânăra a pierdut controlul volanului, astfel că a intrat cu autovehiculul pe trotuar unde a intrat în cei cinci pietoni. Accidentul a avut loc pe strada Republicii din Mărăşeşti. Este foarte important de reținut că motivația fetei este încă una suspectă. Polițiștii aproape că au sperat să-i găsească un nivel de alcoolemie în sânge, pentru a-i găsi ”o scuză”.

Din păcate pentru fata de 19 ani, rezultatele testului cu aparatul etilotest au fost negative. Poliția face cercetări la fața locului pentru a încerca să determine cauzele producerii accidentului. Nu este exclus să fi avut o motivație macabră pentru gestul ei, o manifestare de extremism religios, în contextul în care toate victimele au ieșit cu câteva minute înaintea impactului dintr-o biserică. La prima vedere însă, oamenii legii sunt de părere că lipsa de experiență a făcut-o să piardă controlul autoturismului.