Decizia tatălui victimei lui Mario Iorgulescu. Declarații sfâșietoare, la jumătate de an de la accident

Decizia tatălui victimei lui Mario Iorgulescu. Declarații sfâșietoare, la jumătate de an de la accident
Decizia tatălui victimei lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost pus sub acuzare după ce a provocat un accident rutier, în septembrie 2019, în urma căruia a murit Dani Vicol, un tânăr părinte a două fetițe. Tatăl victimei a făcut declarații sfâșietoare, la jumătate de an de la accident.

Decizia tatălui victimei lui Mario Iorgulescu, la jumătate de an de la accident

Mario Iorgulescu este acuzat de ucidere din culpă după teribilul accident din 8 septembrie 2019, în urma căruia un tânăr de vârsta lui a pierit nevinovat. La cererea Poliției Rutiere, a fost deschis un dosar penal. Marea necunoscută în accidentul produs de tânăr a fost alcoolemia lui. La câteva zile distanță de producerea tragediei, oamenii legii au transmis că Iorgulescu junior a avut o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a consumat cocaină.Decizia tatălui victimei lui Mario Iorgulescu. Declarații sfâșietoare, la jumătate de an de la accident

Familia Iorgulescu

„Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentant al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, citat de Mediafax.

La două zile după ce Mario a provocat cumplitul accident, soldat cu un mort, familia sa a transmis un comunicat. În document este specificat că familia Iorgulescu intenționează să aibă grijă de cele două fetițe ale lui Vicol, rămase fără tată. Conform surselor Impact.ro, din încercarea de a șterge cu buretele fapta lui Mario, familia sa ar fi încercat să ofere rudelor lui Dani Vicol suma de 500.000 de euro prin intermediul fratelui președintelui LPF.

„Copilul meu e în pământ”

„Nu vrem nimic, nu ne trebuie niciun ban. Copilul meu e în pământ. Vreau că Mario să fie adus în țară și tras la răspundere. Vreau să plătească pentru ce a făcut. Dacă ar fi fost un simplu accident, poate aș fi putut să trec peste. Dar pentru că era beat și drogat, nu există iertare de la Dumnezeu”, a declarat tatăl lui Dani Vicol.

Gino Iorgulescu a făcut tot posibilul pentru a-și salva băiatul, inclusiv de consecințele nerespectării legii. De altfel, avocații familiei au cerut procurorilor, în trecut, să mențină discreția cu privire la acest caz, nedorind ca mai multe informații să ajungă, din nou, în presă.

Urmăriți Playtech.ro și pe