Mara Bănică, alături de femeia incendiată la Ghimpați. Explicația halucinantă a pozei

Mara Bănică, alături de femeia incendiată la Ghimpați. Explicația halucinantă a pozei
Mara Bănică, poză alături de femeia incendiată din Giugriu. Care e explicația fotografiei?

Imagini cu femeia incendiată găsită într-o valiză pe un câmp din Ghimpați! Ce căuta în preajma jurnalistei Mara Bănică? Explicația pozei celor două împreună a fost una întortocheată.

Mara Bănică, alături de femeia incendiată din Giurgiu. Motivul pozei lor împreună

Deși zilele trecute autoritățile menționau că au identificat cine este femeia găsită pe un câmp din Ghimpați și că nu-i vor dezvălui identitatea, s-a aflat cine este. Pagina de Facebook a victimei abundă în fotografii cu fiul acesteia în vârstă de doar 8 ani. Pe lângă multele amintiri ale femeii iese în evidență poza alături de Mara Bănică. Jurnalista a povestit la Antena 3 în ce context s-a făcut fotografia.

Copilul victimei riscă să ajungă într-un centru de plasament
Copilul victimei riscă să ajungă într-un centru de plasament

Amintim că Mihaela-Sabina Mircea a fost victima unui criminal extrem de brutal care a omorât-o cu bestialitate, ulterior a legat-o de mâini, a băgat-o într-o valiză și a incendiat-o pe un câmp din Giurgiu. Mara Bănică a menționat că a primit poza de la colegii din redacția emisiunii Obiectiv, moderată de Oana Zamfir. Aceasta își amintește că era la o transmisie în direct pentru Acces Direct și ar putea să distingă cu exactitate despre ce cazuri venise în localitatea cu pricina și ce legături avea femeia cu filmările acolo dacă ar vedea live-urile din perioada aceea. Mara a mai subliniat că totul se întâmpla în urmă cu patru ani.

S-a dezvăluit identitatea femeii incendiate din Giurgiu
S-a dezvăluit identitatea femeii incendiate din Giurgiu

„Nu mi-ar fi greu să identific la un moment dat în redacție ce subiect a fost”

„Mărturisesc că am primit-o de la colegii voștri din redacție, e făcută în urmă cu cel puțin patru ani, după hainele pe care eu le port. Uitându-mă mai atent, pe jos se vede un cablu verde. Eram la o transmisie în direct pentru Acces Direct și nu mi-ar fi greu să identific la un moment dat în redacție ce subiect a fost și în ce localitate. Noi ne ducem în foarte multe județe la live-uri, dar în general, fie Giurgiu, fie Ilfov, fie Dâmbovița. La transmisii în direct lumea se strânge, noi în general facem subiecte din mediul rural și toată lumea vrea să facă poze cu cel care transmite de acolo. Dacă e singura poza pe care o are pe Facebook, poate nutrea o admirație față de mine, nu știu ce să zic. Oricum, o tragedie”
Mara Bănică

 „Cred că nu este un criminal în serie, cred că este un individ cu probleme psihice”

„Ce mi-a atras mie atenție în cazul acesta: e, parcă, vorba de o persoană pe care nu o caută nimeni, nici familia, nici prieteni, nici colegi. De cele mai multe ori, în astfel de situație e vorba poate de o prostituată care a fost toturată, a fost schingiută. Acest individ cred că este un lup singuratic, cred că nu este un criminal în serie, cred că este un individ cu probleme psihice, pentru că nu ai cum să comiți o astfel de crimă groaznică și cred că omul acesta va fi descoperit în cel mai scurt timp pentru că a lăsat niște urme”
Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI