Care ar fi, de fapt, cauza morții lui Costin Mărculescu. Ipoteza lansată de Mara Bănică

Care ar fi, de fapt, cauza morții lui Costin Mărculescu. Ipoteza lansată de Mara Bănică
EXCLUSIV! Cum au reacționat rudele apropiate când au fost chemate să vadă trupul lui Costin Mărculescu! Procedura de la morgă a fost o un calvar pentru familie

Aseară, în jurul orei 22:00, Costin Mărculescu a fost găsit în cadă, decedat, în stare avansată de putrefacție, până la această oră, nu se știe dacă artistul a murit de moarte natural sau dacă s-a sinucis.

Care ar fi, de fapt, cauza morții lui Costin Mărculescu

Conform informațiilor corpul acestuia se află la INML, deocamdată nu există informații certe despre modul în care acesta a decedat, dacă a fost o moarte natural sau dacă s-a sinucis. Mara Bănică, a lansat aseară, în cadrul emisunii ”Xtra Night Show”, unde de altfel s-a și anunțat decesul actorului, o ipoteză despre modul cum acesta ar fi decedat.

Ipoteza lansată de Mara Bănică

Ea a declarat că actorul ar fi suferit de o boală la inimă de care știau numai apropiații. Cea mai probabilă ipoteză a decesului ar fi un infarct, deoarece, conform jurnalistei, acesta avea probleme cu inima și că, frecvent, chema ambulanța.

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”, a spus Mara Bănică la XNS.

Alte informații recente povestec despre faptul că actorul se lupta cu depresia de mai bine de un an, suferind pentru faptul că nu mai era chemat la emisiuni TV. Aceleași surse mai povestesc că nu reușea să obțină măcar un rol într-o piesă de teatru. Avea mari probleme financiare și își ducea traiul de pe o zi pe alta, din banii pe care îi împrumuta de la prieteni, astfel, el ajunsese să aibă datorii extrem de mari.

“L-au ajutat financiar Pepe, care i-a dat, în total, câteva mii de euro. Mara Bănică îl ajuta și ea cu cât putea, la fel și George Ciubotaru. Din păcate, nu voia să înțeleagă că nu va reveni în teatru și că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să își facă un rost, să lase trecutul în urmă. Noi simțeam că el este depresiv.

Care ar fi, de fapt, cauza morții lui Costin Mărculescu. Ipoteza lansată de Mara Bănică
Care ar fi, de fapt, cauza morții lui Costin Mărculescu. Ipoteza lansată de Mara Bănică

Visa doar să revină în centrul atenției. Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aib grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă”, ne-au declarat surse apropiate acestuia.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI