Manuela de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile. A ajuns la spital

Manuela de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile

 Momente dificile pentru Manuela de la Puterea Dragostei! Focoasa brunetă, la spital! Ce mărturisiri a făcut fosta concurentă de la celebra emisiune de pe Kanal D?

Perioadă de cumpănă pentru Manuela de la Puterea Dragostei. Viața brunetei s-a schimbat radical

Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, s-a mutat recent în București. Bruneta care a făcut furori la emisiunea de pe Kanal D a dezvăluit că este hotărâtă să facă schimbări importante în următoarea perioadă. Una dintre ele o va duce direct în spital.

În ciuda faptului că are un titlu de Miss Alba în palmares, Manuela este nemulțumită de aspectul său fizic. Așadar, la sfârșitul lunii septembrie, va ajunge pe masa de operație. Iar schimbarea la care s-a gândit vedeta de la Kanal D este una cu…greutate!

„Sunt foarte fericită pentru că, recent, m-am mutat în București și viața mea a luat o întorsătură, s-au schimbat multe lucruri în bine. Am un prieten foarte bun, doctor estetician, care o să-mi facă o serie de procedure și o să încep cu cele non invazive, botox în frunte și altele. Spre sfârșitul lunii urmează silicoanele! O să îmi pun silicoane!”, a declarat Manuela de la Puterea Dragostei, pentru WOWbiz.

Manuela de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile
Manuela de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile

Bruneta va fi de nerecunoscut

Mai mult, Manuela a dezvăluit că nu doar bustul va suferi modificări. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei își va face și o operație de corectare a nasului.

Cu toate că este nerăbdătoare să vadă rezultatul final al transformării prin care va trece, bruneta a mărturisit că are emoții înaintea operației de mărire a bustului.

„Abia aștept să văd cum îmi stă cu silicoane și cu nasul operat, corectat. Oricum, sunt convinsă că va fi totul perfect, dar tot am emoții când vine vorba de operația de la sfârșitul lunii”, a adăugat aceasta.

Scandal uriaș între Manuela și două dive din lumea mondenă

Cei care i-au urmărit parcursul la Puterea Dragostei știu clar că Manuela nu este genul de persoană care să fugă atunci când este atacată. Una dintre cele mai cunoscute scene în care a fost implicată în emisiunea de pe Kanal D a fost scandalul uriaș cu Roxana, în urma căruia cele două concurente s-au luat la bătaie.

Conflictele par să se țină lanț de focoasa brunetă. Cel mai recent exemplu este conflictul apărut între ea și Loredana Chivu, într-un club de fițe de pe litoralul românesc. Cele două au fost despărțite abia după intervenția bodyguarzilor localului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI