Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, în viața sa

Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, în viața sa
Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, în viața sa

În urmă cu ceva vreme aflam despre un nou scandal printre concurenții de la ”Puterea Dragostei”. Cei doi, după multe tensiuni, au decis să se despartă. Numai că lucrurile nu s-au rezumat doar la atât.

Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevărul

Dacă în august aflam că Andra Volos și Bogdan Mocanu se împăcau și își jurau iubire veșnică, în urmă cu două zile lucrurile s-au schimbat. În urmă cu două zile, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, declara că relația cu Andra Volos a ajuns la final. Dacă e să ne luăm după declarațiile acestuia, vinovata principală este Andra.

După anunțul despărțirii, din ce în ce mai multe zvonuri vorbeau de o nouă relație a Andrei cu manelistul, Nikolas Sax. În urmă cu ceva timp, șatena Andra Volos a decis să vorbească despre aceste zvonuri pe contul ei de youtube. Ba mai mult de-atât, ca să elimine orice suspiciune, inclusiv manelistul a întărit cele spuse de Andra, într-o postare.

Ce se întâmplă, de fapt, în viața sa

În ultimele clipuri publicate pe Toutube, Andra a povestit ce se întâmplă în această perioadă în viața ei. A ajuns și în Turcia unde a filmat un videoclip și vorbit și despre presupusa sa relație cu Nikolas Sax.

„Vreau să vă spun adevărul! Deci, Andra pentru mine este mai mult ca o soră! Este o fată prea dulce și prea minunată și eu niciodată nu aș putea să o privesc altfel sau să mă gândesc măcar, nici măcar cu gândul nu aș putea să mă gândesc că băi, poate sau ceva..

Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, în viața sa
Andra Volos si Mikolas Sax

Andra e o fată minunată, e frumoasă.. Eu în primul rând, am gagicile mele, am treburile mele. Ne știm de prea mult timp.. În primul rând, ne știm de când era cu Bogdan Mocanu și eu eram prieten cu Bogdan Mocanu.. Eram prieteni, eram ca frații.. Andra ne făcea să mâncăm, stăteam la filme… O relație foarte frumoasă de prietenie.”, a declarat Nikolas Sax.

Scandalul și despărțirea Andrei de Bogdan Mocanu

În acest weekend, Andra a decis să anunțe că ea și Bogdan Mocanu s-au despărțit definitiv. Diva a și postat un mesaj, dur ar spune unii, fostului ei iubit. Acesta a postat zilele trecute câteva poze pe Instagram, unde a putut fi observat cu paharul în mână și recunoscând că-i este dor de fosta sa iubită. Mesajul șatenei nu a fost așteptat foarte mult, Andra transmițându-i, tot pe Instagram, următorul mesaj.

„Degeaba te îneci în alcool, așa nu o să te ajute/ Rămâi oricum doar un om gol, la fel ca sticlele alea multe/ N-o să fii fericit, m-ai distrus, m-ai rănit, m-ai folosit/ Ai fost un om de nimic/ Aș vrea acum să te distrug zâmbind”, sunt versurile pe care Andra Volos le- a postat pe Instagram.