Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut să facă două concurente

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut să facă două concurente

Dezvăluiri incredibile din cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut să îşi spună două concurente de la celebra emisiune de pe Kanal D?!

Scandal uriaş la Puterea Dragostei între două concurente

Două dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei au fost implicate într-un scandal de zile mari! Este vorba despre Ana Maria Lintaru și Simona Loica. Din păcate, acestea nu au dorit să explice fanilor emisiunii care a fost motivul pentru care nu şi-au vorbit săptămâni la rând. Se pare că după ce au discutat, fostele concurente au ajuns la un acord şi s-au împăcat.

”Noi două nu ne-am certat să ajungem să o rupem de tot, doar că am păstrat puțin distanța. Dar acum, că am discutat, ne-am revenit”, a explicat Simina Loica de la Puterea Dragostei.

Cea care a povestit despre momentul în care au decis să îngroape securea războiului a fost chiar Ana Maria Lintaru.

”Păi cum să ne împăcăm? A venit ea la ușă, plângând, i-am deschis ușa și am iertat-o. Și i-am zis ”data viitoare să nu se mai întâmple”, a spus vedeta de la Kanal D, pe Instagram.

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut să facă două concurente
Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut să facă două concurente

Simina Loica, scandal după scandal

Pentru Simina, însă, nu este primul scandal în care este implicată. Aceasta a jignit-o pe Bianca Comănici într-un mod extrem de dur. Mai exact, concurenta a spus despre câştigătoarea celui de-al doilea sezon “Puterea Dragostei” că singura sa şansă de a reuşi în viaţă este să joace din nou în filme pentru adulţi.

„Prea  jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani!

Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a scris Simina Loica pe Instagram, după marea Puterea Dragostei, de la finalul lunii iulie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI