Manuela de la Puterea Dragostei s-a îndrăgostit. Cine este noul iubit al concurentei

Manuela de la Puterea Dragostei s-a îndrăgostit. Cine este noul iubit al concurentei

Manuela de la Puterea Dragostei este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa amoroasă, mai ales că, din ce susține aceasta, bărbații cam lipsesc din ”orizonturile” sale.

Manuela de la Puterea Dragostei s-a îndrăgostit

Chiar și așa, aceasta a găsit o soluție, iar de curând a decis să prezinte persoana care i-a fost ursită. Mutată de curând în București din Alba Iulia, Manuela de la Puterea Dragsotei a decis, zilele trecute, să își cam facă de cap. Culinar însă. Astfel că, fără a mai ține a cont de efectele asupra siluetei, de sănăatea ei, de ideea de a mânca sănătos. Ea a simțit acuta nevoie de o… shaorma. Însă o shaorma servită singură pare cam plictisitoare. Astfel că alături de ea a fost și o altă concurentă de la Puterea Dragostei, cea alături de care bruneta este nedespărțită de cea vreme, Ella. Dar nu oricum, căci Ella a fost prezentată de Manuela într-un fel anume:

”A venit nevastă-mea acasă!”, a notat Manuela lângă imaginea cu Ella, ieșind din shaormerie, în timp ce aceasta căra punga cu shaormele cu care cele două și-au făcut de cap.

Relația dintre cele două foste concurente de la ”Puterea Dragostei” este acum mai apropiată decât oricând. Atât Manuela, cât și Ella recunoscâ că împart totul, adică apartament, poveștile pe care le trăiesc, fiecare seară.

Și-a pus silicoane

De altfel, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a decis să facă o schimbare mare la ea, motiv pentru care, după ce s-a consultat cu medicul estetician, a decis să își pună și silicoane.

”Sunt foarte fericită pentru că, recent, m-am mutat în București și viața mea a luat o întorsătură, s-au schimbat multe lucruri în bine. Am un prieten foarte bun, doctor estetician, Pascal Dameh, care o să îmi facă o serie de proceduri și o să încep cu cele non invazive, botox în frunte și altele. Spre sfârșitul lunii urmează silicoanele! O să îmi pun silicoane!”, a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”, pentru Wowbiz.ro, precizând că protezele cu pricina o vor avea 400 de ml fiecare.

Menționăm că emisiunea Puterea dragostei este varianta românească a reality-show-ului bazat pe formatul internațional „Power of Love”. În țara noastră, emisiunea a debutat pe 19 noiembrie 2018 și este difuzată pe Kanal D. Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea, urmând ca sezonul 3, să fie prezentat de Cristina-Mihaela Dorobanțu.

Emisiunea este difuzată zilnic, de luni până vineri de la 11:00 și de la 17:00, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și de la 19:00. Filmările se realizează la Istanbul, în Turcia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI