A revenit la Puterea Dragostei! Ce concurentă veche își încearcă norocul la Cristian Comănici

Puterea Dragostei: O fostă concurentă a revenit în casă pentru Cristian Comănici

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a revenit în emisiune special pentru a le da o învățătură băieților, dar mai ales lui Cristian Comănici. Despre cine este vorba? Fanii show-ului nu se așteptau deloc la surpriza pe care i-a făcut-o femeia tânărului care este unul dintre cele mai controversate personaje din casă.

Puterea Dragostei: O fostă concurentă a revenit în casă pentru Cristian Comănici

Cristian Comănici este un concurent apring în fața celorlalți bărbați din casă, pentru că este plăcut de foartă multă lume. Pe lângă controversele de zi cu zi în care se află, acesta este mai votat pe zi e trece, iar recent a atras atenția unei foste concurente, care a venit să discute ceva cu el. Femeia nu a stat prea mult pe gânduri și a revenit în show-ul de dragoste. Prezența sa a făcut valuri în cadrul emisinii, tocmai pentru că nimeni nu se aștepta. Cunoscuta Andra, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, a venit în emisiunea de azi, 17 septembrie, în casa iubirii. Tânăra a dansat cu George și cu Cristian Comănici, iar ceea ce a dat de gândit tuturor este că primul dintre băieți s-a interesat aprig dacă este și ea parte din competiție, cu toate că situația lui de cuplu este extrem de încâlcită. Deși i s-a oferit posibilitatea de a rămâne, se pare că Andra este deocamdată decisă doar să petreacă o scurtă vreme în Turcia, ulterior să revină la job-urile sale din România. Se va lăsa sigur cu oftat în urma femeii care a reușit să împartă apele în două nu numai acum, ci și în sezonul trecut unde l-a regăsit pe Bogdan Mocanu.

George: Ești concurentă?
Andra Volos: Nu știu, ai vrea?
Cristina Mihaela: Știi că ai posibilitatea să mai rămâi, dacă îți dorești. Vrei să mai rămâi aici? Ești în continuarea supărată pe Jador?
Andra Volos: Fix el este de vină!
Cristina Mihaela: Jador este motivul pentru care tu te-ai despărțit de Bogdan?
Andra Volos: Da!

Discuțiile continuă între Nicos și Comănici

„Unele probleme pot să rămână și nerezolvate, atâta timp cât nu conduc spre violențe și ceartă!”, a comentat Cristian, citat de kanald.ro. “Voi trebuie să evitați astfel de situații și dacă vreți să vorbiți despre ceva, vorbiți despre voi pentru că emisiunea asta este despre voi!”, i-a îndemnat Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea show-ului.

“El trebuie să înțeleagă că familia nu este un intermediar în această competiție și așa cum el a implicat familia mea, așa și eu am vorbit despre familia lui”, a spus Nicos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI