Mâncarea tradițională din România pe care Adela Popescu a consumat-o rece. Sigur nu a mai făcut nimeni așa ceva

Mâncarea tradițională din România pe care Adela Popescu a consumat-o rece. Sigur nu a mai făcut nimeni așa ceva
Ce a făcut Adela Popescu. Mulți au fost uluiți

Adela Popescu este cunoscută pentru faptul că nu își refuză vreo poftă atunci când vine vorba despre plăcerile culinare. Vedeta este o adevărată gurmandă, astfel că nu se teme de anumite combinații bizare! Aceasta le-a recunoscut telespectatorilor că a consumat o mâncare tradițională chiar și rece.

Adela Popescu și-a surprins fanii. Ce le-a dezvăluit tuturor

Adela Popescu nu mai are nevoie de prezentare. Aceasta este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune din România. Partenera lui Radu Vâlcan a reușit să rămână în atenția fanilor timp de ani de zile, venind de fiecare dată cu dezvăluiri inedite.

Simpatica prezentatoare este cunoscută pentru naturalețea de care dă dovadă, dar și pentru faptul că adoră să guste din tot felul de preparate. Aceasta arată fenomenal, astfel că nu se teme din a face anumite alegeri culinare la care alți români nici măcar nu se gândesc vreodată!

„O să aveți mai mult respect față de mine”

Adela Popescu a recunoscut că îi place să mănânce mult și savurează orice fel de preparat. De asemenea, numeroase persoane iubesc ciorba de burtă, însă nu se gândesc să o consume rece. Cu toate acestea, partenera lui Radu Vâlcan a mărturisit că a recurs și la această metodă neobișnuită.

„Eu mănânc mult și orice. Am mâncat și ciorbă de burtă rece, nu știu dacă știți această informație, băieți. O să aveți mai mult respect față de mine după această informație.”, a spus Adela Popescu, la Vorbește lumea.

Cum a fost Adela Popescu surprinsă de unul dintre copiii săi

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu a mărturisit că și-a prins unul dintre copiii pe care îi are alături de Radu Vâlcan mâncând făină. Se pare că micuțul își dorea să afle ce gust are respectivul aliment. Simpatica prezentatoare de televiziune și-a dat seama că băiețelul îi seamănă la poftele culinare.

„Mi-am dat seama cu cine seamănă copilul meu. Cu mine. Să vă zic de ce. Ieri a mâncat făină, a zis că vrea să vadă cum e. Atunci am zis: „Băi, ești al meu”.”, povestea vedeta, în trecut.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au întemeiat o familie numeroasă, astfel că se bucură de trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Aceștia îi țin la curent pe fani cu privire la orice mișcare pe care o fac alături de micuții lor.