Câte sarmale mănâncă Adela Popescu la fiecare masă: „Îmi e rușine”

Câte sarmale mănâncă Adela Popescu la fiecare masă:
Adela Popescu, o mare iubitoare de sarmale

Adela Popescu nu se poate abține în momentul în care vine vorba despre preparatele perfecte pentru mesele de Crăciun. Vedeta este o adevărată gurmandă, așa că adoră sarmalele și nu se oprește la o porție mică. Iată că partenera lui Radu Vâlcan a mărturisit cât mănâncă la o singură masă!

Adela Popescu, detalii despre mesele de sărbători

Mulți români abia așteaptă să se înfrupte din preparatele de Crăciun. Mesele sunt îmbelșugate, familia se strânge într-un singur loc, atmosfera este una de poveste. Nimeni nu își dorește să întrerupă frumosul vis de Crăciun, mai ales atunci când se mai poate cere o porție din numeroasele bucate delicioase!

Adela Popescu se pregătește intens pentru sărbători. Vedeta a fost surprinsă în momentul în care a aflat că Ileana Badiu, invitată la Vorbește lumea, se mulțumește doar cu 2-3 sarmale la o masă. Aceasta a punctat că încearcă să renunțe și la pâine atunci când vine vorba de aceste preparate pline de savoare.

„De Crăciun mănânc 2-3 sarmale maxim, fără smântănă și încerc și fără pâine. Nu îmi reușește mereu.”, a spus Ileana Badiu la Vorbește lumea.

„Și tot iau din castronul de pe masă”

Adela Popescu a mărturisit că nu reușește să se oprească la 2-3 sarmale, mai ales pentru că îi face mare plăcere să se înfrupte din aceste bucate. Prezentatoarea de televiziune are o siluetă de invidiat și este o mare gurmandă, așa că multe doamne și domnișoară visează să fie ca ea!

Numeroși români pun un recipient plin cu sarmale în mijlocul unei mese pentru ca toată familia să se poată servi după bunul plac. Adela Popescu a mărturisit că își pune în farfurie 5 sarmale la început, însă nu se oprește aici. Prezentatoarea mănâncă în jur de 6-7 preparate de acest fel la o masă.

„Eu mănânc vreo 6-7 sarmale la o masă. O rog pe mama, încep cu 5, că îmi e rușine. Și tot iau din castronul de pe masă.”, a zis Adela Popescu.

Adela Popescu se pregătește intens pentru sărbători

Frumoasa prezentatoare de la Vorbește lumea a fost nevoită să stea departe de partenerul său, Radu Vâlcan, chiar în această perioadă plină de magie. Cu toate acestea, Adela Popescu este o mămică desăvârșită. Ea a avut grijă ca băieții ei să se bucure de numeroase activități.

Aceasta a dezvăluit o fotografie emoționantă, așa că fanii au putut să vadă că familia ei a împodobit bradul. Adela Popescu a punctat că micuții ei au ajutat-o atunci când a venit vorba despre decorarea pomului de Crăciun.

„Scumpe, tu stai liniștit acolo și cumpără perlele care trebuie, că mie are cine să îmi pună steaua în vârf.”, a spus vedeta, pe Instagram.