Mama Oliviei Steer, decizie fără precedent. De ce și-a dat în judecată fostul ginere

Mama Oliviei Steer, decizie fără precedent. De ce și-a dat în judecată fostul ginere
Mama Oliviei Steer, decizie fara precedent. De ce si-a dat in judecata fostul ginere

În familia Oliviei Steer sunt tensiuni mari. Mama vedetei și-a dat din nou în judecată fostul ginere, la 11 ani de la moartea fulgerătoare a primei fiice. Care este motivul real al războiului dintre aceștia. Pare să nu se mai termine niciodată!

Este război în familia Oliviei Steer

Elena Steer, mama Oliviei, nu-și găsește liniștea după moartea primei sale fiice, Lavinia, care s-a stins din viață în anul 2010, de cancer. În urma ei a rămas un băiețel care acum are 16 ani. Femeia este foarte supărată pe fostul ei ginere, pe care l-a dat din nou în judecată. Motivul ar fi unele bunuri care i-au aparținut nepotului ei.

După moartea Laviniei Steer, care a murit de cancer, la doar 38 de ani, fiul acesteia a rămas în custodia bunicii, care a avut grijă de el în tot acest timp. Deși tatăl băiatului a luptat din răsputeri, prin toate mijloacele legale, să-l ia la el pe copil, familia Steer a căștigat. Lavinia și tatăl copilului ei se despărțiseră cu mult timp înainte ca aceasta să moară în anul 2010.

În cele din urmă, cele două părți au ajuns la un compromis, după multe procese și certuri: băiatul a rămas la bunica lui, la Oradea, iar vacanțele și le petrecea cu părintele său, la Târgu Mureș.

“Alexandru este foarte vesel, activ, plin de energie. Eu îl cresc. Ne înțelegem bine. Îl duc la școala, îl iau acasă, facem temele împreună, mâncăm, ieșim la plimbare cu bicicleta, ne jucăm, citim și facem lecții de engleză.

Ne descurcăm. Cu tatăl lui am ajuns la o înțelegere, ne vorbim, avem o relație civilizată de dragul copilului. El merge la Târgu Mureș, a fost și de Paste. Eu nu-l întreb nimic, nu vreau să intervin în relația lor, de tată – fiu”, declara mama Oliviei Steer pentru WOWbiz, în 2015.

Alexandru seamănă foarte mult cu mama lui

Olivia Steer a mărturisit că nepotul ei, Alexandru, seamănă foarte mult cu Lavinia. Are aceeași ochi verzi ca ea.

”Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a precizat Olivia Steer despre nepotul ei, Alexandru.

Urmăriți Playtech.ro și pe