Olivia Steer, în centrul unui nou scandal. Ce a îndrăznit să spună acum soția lui Andi Moisescu

Olivia Steer, în centrul unui nou scandal. Ce a îndrăznit să spună acum soția lui Andi Moisescu
Olivia Steer, din nou în mijlocul controverselor. Ce a mai spus acum

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, șochează din nou. Cea mai cunoscută activistă împotriva vaccinării se află în centrul unui nou scandal după ce a făcut o declarație ce a lăsat pe toată lumea mască. Ce acuzații grave i se mai aduc acum partenerei cunoscutului prezentator de televiziune?

Olivia Steer, un nou comentariu controversat

O nouă zi, un nou scandal în care se implică Olivia Steer! Cea mai cunoscută vedetă antivaccinistă din România a făcut un nou comentariu ce a stârnit foarte multe controverse în mediul virtual. Aceasta este acuzată acum de antisemitism după ce a pus o întrebare pe propriul cont de socializare ce a lăsat pe toată lumea mască. Institutul Wiesel a reacționat imediat după ce soția lui Andi Moisescu a declarat: ‘Evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități?’

Olivia Wesser a atras atenția tuturor după această întrebare bizară, așa că Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel a tras-o la răspundere pe soția lui Andi Moisescu. De asemenea, în comentariul lăsat de aceștia a fost menționat și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării: ‘De la antivaccinare împotriva COVID la antisemitism e doar un pas.’

Olivia Steer, în mijlocul unui scandal. Pe cine a atacat soția lui Andi Moisescu

Mesajele Oliviei Steer din mediul online sunt cunoscute de toți românii, mai ales pentru că aceasta nu se ferește să facă declarații controversate sau să atace diferite persoane publice. În trecut, aceasta avea cuvinte grele de spus la adresa lui Raed Arafat. Pe atunci, mesajul era unul voalat și scris sub forma unui basm, dar toți cei ce o urmăresc și-au dat seama de ce își dorește să spună soția lui Andi Moisescu.

Olivia Steer este cunoscută pentru faptul că este total împotriva vaccinării în România, așa că aceasta a criticat de multe ori modul în care autoritățile au procedat în ultima perioadă. Totuși, comentariile sale nu încetează să șocheze de fiecare dată, așa că de multe ori aceasta este trasă la răspundere de diferiți urmăritori.

„Statul sînt eu!”, urla roșu la față piticul, ridicat în scărițele harnașamentului, pe vîrfurile piciorușelor sale minuscule, trăgînd hotarît de căpăstrul căluțului de lemn, ce sălta amplu pe spate, mai-mai să Îl dărîme pe Înălțimea Sa Infimă, doar ca să o ia iar vertiginos înapoi, cu nasul în jos, atingînd pămîntul, ca PIBul țării. Vai, ce mai chiuia de placere liliputanul! Ce fericit era…”, a scris soția juratului de la Românii au talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI