Mama Luizei Melencu, reacție sfâșietoare după ce a aflat că va fi amendată cu 5.000 de lei. ”Dincă mi-a luat fată, ei îmi iau banii!”

Reacția mamei Luizei Melecu după ce a aflat că va fi amendată pentru neprezentarea la DIICOT

Prima reacție a mamei Luizei Melencu, după ce a aflat că va fi amendată! Procurorii au decis să-i atribuie suma de 5.000 de lei femeii pentru neprezentarea la DIICOT. Ce a spus mama victimei lui Dincă despre cele auzite și cum se simte acum?

Mama Luizei Melencu, reacție după ce a aflat că va fi amendată

Mama Luizei a răbufnit, în cursul serii de joi, la România TV, după ce a aflat că va urma să primească o amendă pentru neprezentarea sa la DIICOT. Aceasta trebuia să se afle ieri la sediul instituției pentru a i se lua probe suplimentare ADN, pentru a se putea certifica dacă oasele găsite în pădure sunt sau nu ale fiicei sale.

Femeia a continuat să spună că refuză vehement să dea din nou probe, dacă nu va primi întâi rezultatele venite din America, loc în care anchetatorii au trimis rămășițele umane pentru verificări mai amănunțite. „Dincă mi-a luat fata, DIICOT îmi ia banii. Mi-e rușine că trăiesc în România”, a spus mama Luizei, una dintre victimele lu Gheorghe Dincă, precum susține și acesta.

Mama Luizei, reacție după ce a a aflat că va fi amendată
Mama Luizei, reacție după ce a a aflat că va fi amendată

Acuză tratamentul la care a fost supusă de DIICOT

Monica Melencu a mai adus ieri acuze asupra tratamentului la care a fost supusă de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

”Sunt nişte ameninţări şi nişte şantajuri. Adică tot noi, care de şase luni de zile nu primim un răspuns, tot noi, ca parte vătămată, să primim aceste avertismente, din partea lor, care n-au făcut nimic în şase luni de zile. Nu ne-a explicat nimeni nimic. Au oasele, să se ducă să le facă. După ce or să primească un rezultat de la acele oase o să fiu disponibilă să dau acest ADN. Haideţi să ne unim să facem ceva, până nu e prea târziu. Eu una nu mai pot. Îmi vreau copilul, nu cer nimic de la statul român, îmi vreau copilul”
Monica Melencu (Sursă: româniatv.net)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI