Ce a făcut Luiza Melencu, chiar cu o zi înainte să dispară. A sunat de pe telefonul ei mai mulți ”cetățeni romi”

Ce a făcut Luiza Melencu, chiar cu o zi înainte să dispară. A sunat de pe telefonul ei mai mulți ”cetățeni romi”
Ce a făcut Luiza Melencu, chiar cu o zi înainte să dispară

Luiza Mihaela Melencu a dispărut în data de 14 aprilie. Preț de 102 zile, oamenii legii nu au căutat-o, apoi cazul ei a devenit un scenariu de film. Ce a făcut fata, cu o zi înainte să dispară?

Ce a făcut Luiza Melencu, chiar cu o zi înainte să dispară

Luiza Melencu a dispărut într-o duminică, 14 aprilie. Familia a semnalat lipsa ei, însă timp de 102 zile autoritățile nu au căutat-o. Tragicul eveniment a devenit cunoscut în data de 26 iulie, odată cu dispariția Alexandrei Măceșanu, iar de atunci cazul ei s-a afundat în abis. Concluziile nu sunt, trupul fetei este înghițit parcă de pământ, dat detalii apar în fiecare zi.

Detaliul și ziua

Familia Melencu a aflat că ultimul apel de pe telefonul ei a fost către mai mulți ”cetățeni romi”. Luiza a avut un singur iubit, pe nume Alexandru. Ei se știau de când erau mici, iar părinții lor se cunoscuseră în Italia, unde lucrau cu toții.

Ce a făcut Luiza Melencu, chiar cu o zi înainte să dispară. A sunat de pe telefonul ei mai mulți ”cetățeni romi”
Luiza, alături de iubitul ei
  • „Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat.”
  • „Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor.”
  • „Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună.”
  • Mama Luizei a povestit presei că Alex are ”vreo 20 de ani”, că avea o relație cu fiica sa de 3-4 luni și că venea la ei în sat să o vadă. „ Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore”, a completat mama Luizei.
  • ”În sufletul ei, avea ceva pentru el. Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – română și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună”, a dezvăluit confidenta Luizei.

”Au șters toate pozele în care erau împreună”

Ioana a devoalat și că sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, a fost anunțată că s-a despărțit de iubitul ei, prin mesaje în spațiul virtual. Din acel punct, fata a șters și toate pozele pe care le avea împreună cu Alexandru pe contul ei de socializare. Ulterior, el a acționat la fel.

„Mi-a zis «nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el». El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el”, a mărturisit Ioana.

”Copiii au ajuns cu bine”

15 aprilie, ziua în care Stelian Iordache, bunicul Luizei, a sunat la 112, în urma unui apel telefonic suspect, primit ”pe la ora 08:30 – 09:00 dimineața”. Atunci, o voce de bărbat tânăr, după cum spune bătrânul, pe la 30-35 de ani, i-a spus că Mihaela a decis să plece la îndemnul unei bune prietene.

Ce a făcut Luiza Melencu, chiar cu o zi înainte să dispară. A sunat de pe telefonul ei mai mulți ”cetățeni romi”
Luiza și bunicii ei

Interlocutorul a închis, bunicul a anunțat imediat Poliția din Coșoveni. A doua zi, când procurorii înregistrau dosarul, bunicul victimei din Caracal spune că a primit un apel, pe la 13:00. De această dată, o voce de bărbat în vârstă, pe la 50-60 de ani, i-a spus ”Copiii au ajuns cu bine în Elveția”, și a închis.

”Numărul apărea chiar în perioada când fata a dispărut”

Familia a încercat să afle singură cu cine a vorbit fata lor în ziua dispariției, a cerut companiei de telefonie mobilă listingul pentru numărul ei și a descoperit că ultimele apeluri înregistrate ar fi și câteva de pe un număr localizat în Breaza, Prahova.

Anchetatorii au stabilit că este vorba despre persoane de etnie romă. „Niște țigani, doi bărbați și o femeie. Numărul acela apărea în listing de câteva ori, chiar în perioada când fata a dispărut”, a spus Monica Melencu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI