Mama Luizei Melencu, dezvăluiri uluitoare la 7 luni de la dispariția tinerei: “Nu îl văd pe Dincă un criminal”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Luiza

Mama Luizei Melencu crede că fata trăiește și se află în Italia

Au trecut 7 luni de când Luiza Melencu a dispărut, iar familia ei încă mai crede că tânăra este în viață și a căzut victimă unei rețele de proxeneți. Mama fetei exclude varianta în care Gheorghe Dincă a ars-o în butoi, în timp ce bunicul recunoaște că a fost păcălit de videoclipul făcut public de Alexandru Cumpănașu.

Mama Luizei Melencu crede că fata trăiește și se află în Italia

„Am speranță că Luiza trăiește. O să merg și eu în Italia. Traficată da, dar omorâtă este exclus. Asta a fost de la început. Eu refuz să cred acea variantă cu butoiul, refuz să cred că a dat o palmă sau îmi pumn și a fost doborâtă. Se fac șapte luni de când a dispărut. Eu merg pe pista că fetele sunt traficate. Cred că ar avea mai multe beneficii de pe urma fetelor dacă erau vii, decât dacă le-ar fi omorât. Eu nu îl văd pe Dincă un criminal”, a declarat Monica Melencu.

Bunicul Luizei a recunoscut că a fost păcălit de Alexandru Cumpănașu în momentul în care fostul candidat la alegerile prezidențiale i-a arătat un videoclip cu o fată care se prostitua în Italia și care părea să fie Luiza.

„Am primit mai multe poze, inclusiv cu fata de acolo de unde vorbea din Italia. Într-adevăr ne-am înșelat. Era noapte. Era luată din profil. Avea unele asemănări, aproape identice, cu Luiza. Ne-am înșelat. Ne pare rău. Ne-ar fi bucurat să fie Luiza. Acum ar fi fost alături de noi, ar fi mers pentru a doua oară cu noi la vot„, a declarat bunicul tinerei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI