Mama lui Mario Iorgulescu, distrusă de durere: „Se rezolvă ceva prin moartea lui?”

Mama lui Mario Iorgulescu, distrusă de durere: „Se rezolvă ceva prin moartea lui?”
Mama lui Mario Iorgulescu, reacție acidă pe Facebook

Mama lui Mario Iorgulescu nu a mai suportat și a răbufnit în mediul online. Aceasta a scris un mesaj la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Ca orice mamă, aceasta și-a apărat fiul și a răspuns la toate întrebările tuturor vizavi de accidentul tragic provocat de băiatul său în care Dani Vicol s-a stins din viață. Ce a scris Grațiela Iorgulescu în mediul online?

Mama lui Mario Iorgulescu, reacție acidă în mediul online

După accidentul tragic provocat chiar de fiul lor, Grațiela și Gino Iorgulescu nu au oferit nicio informație presei. Cei doi au avut un singur mesaj, acela în care promitea vehement că fetița și băiețelul lui Dani Vicol vor avea parte de toată susținerea lor financiară pe tot parcurdul evoluției lor.

Amintim că Mario Iorgulescu se află internat la Spitalul Eias din Capitală încă de pe data de 8 septembrie, moment în care a intrat violent într-un autoturism condus de Dani Vicol. După prelevarea primelor probe, s-a constatat faptul că tânărul de 24 de ani era sub influența băuturilor alcoolice și consumase și cocaină. Mama sa, de profesie psiholog, a avut de curând o reacție foarte acidă cu privire la judecata tuturor asupra accidentului și asupra stării în care a fost găsit fiul său.

Grațiela Iorgulescu, reacție acidă în mediul online
Grațiela Iorgulescu, reacție acidă în mediul online

„Toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte”

„Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte!Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul. Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare? Înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui? Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online”
Grațiela Iorgulescu