UPDATE Mario Iorgulescu a rămas tot la Elias, din cauza unor defecțiuni la aeronava cu care trebuia transferat în Italia. Operațiunea, în mare secret

UPDATE Mario Iorgulescu a rămas tot la Elias, din cauza unor defecțiuni la aeronava cu care trebuia transferat în Italia. Operațiunea, în mare secret

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, se află în stare gravă după accidentul pe care l-a provocat pe 8 septembrie. El a fost transferat atunci, imediat, la spitalul Elias din București. Dar se pare că nu s-ar mai afla acolo.

UPDATE: Surse din cadrul Spitalului Elias au declarat în cursul dimineții de sâmbătă că transferul lui Mario Iorgulescu la o clinică din Italia nu a mai fost posibil, din cauza unei defecțiuni la aeronava cu care urma să fie transportat. Nu s-a precizat când se va relua operațiunea, însă medicii au susținut indicația de transfer pentru fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, potrivit digi24.ro.

Mario Iorgulescu, scos din spitalul Elias și dus în străinătate

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, a ajuns la spitalul Elias din Capitală imediat după accidentul pe care l-a provocat în urmă cu două săptămâni. A fost operat atunci de urgență pentru că starea lui era gravă. Tânărul din mașina lovită frontal de Mario Iorgulescu nu a supraviețuit însă. Dani Vicol, în vârstă de 24 de ani, a murit pe loc.

Mario Iorgulescu, primele semne de viață. Ce a făcut pe patul de spital

În ultima vreme, medicii de la spitalul Elias au trimis informații oficiale despre starea lui Mario Iorgulescu. Veștile nu au fost dintre cele mai bune. Acum, se pare că familia lui a decis să-l transfere la o clinică din străinătate, potrivit unor surse citate de publicația mondenă wowbiz.ro.

Starea lui Mario Iorgulescu, în continuare gravă

În ultimele zile, medicii de la spitalul Elias din București au transmis că starea lui Mario Iorgulescu este gravă și că nu dă semne de îmbunătățire. Existau zvonuri cum că s-ar fi trezit din comă, dar informațiile au fost infirmate de medici.

„Este în Terapie Intensivă. Au apărut nşte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, declara Silvius Negoiță,  purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală.

Transferul lui Mario Iorgulescu în Italia, un mare secret

Acum, sursele din presa mondenă susțin că el ar fi fost scos în mare secret din spitalul Elias și transferat la o clinică din străinătate. Mario Iorgulescu ar fi fost transferat în noaptea de vineri spre sâmbătă la o clinică din Italia. Se pare că familia n-ar mai avea încredere în personalul medical din România și a decis ca Mario să fie tratat la o clinică mai bună. O echipă de medici ar fi sosit special în România pentru a-l prelua cu propria aparatură medicală.

Mario Iorgulescu ar fi fost urcat într-o aeronavă dotată cu cea mai nouă tehnică medicală, necesară în cazul pacienților greu transportabili. Nu este clar, deocamdată, cum a putut fi obținut acest transfer în străinătate, din moment ce polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după accidentul provocat de fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu. Testele au arătat că Mario Iorgulescu era băut și drogat în momentul în care s-a urcat la volan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI