03 sept. 2021 | 14:31

Planul Claudiei Pătrășcanu după ce a ieșit la mall cu Gabi Bădălău. Ce vrea să facă acum

Monden
Planul Claudiei Pătrășcanu după ce a ieșit la mall cu Gabi Bădălău. Ce vrea să facă acum
Ce plan are Claudia Patrascanu cu Gabi Badalau

Telenovela dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare să nu se termine prea curând. Frumoasa artistă și tatăl băieților ei s-au întâlnit de curând, la un centru comercial din Constanța, unde păreau destul de prietenoși. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între cei doi foști soți.

Ce relație există acum între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în proces de divorț de un an de zile. Cei doi se întâlnesc adesea pentru a stabili și a vorbi despre copii lor, Nicholas și Gabriel, motivul principal pentru care cei doi foști parteneri au păstrat o relație civilizată.

Weekendul trecut, Gabi Bădălău a plecat spre Constanța, acolo unde s-a întâlnit cu Claudia Pătrășcanu și cei doi fii ai lor, Nicholas și Gabriel la City Park Mall, unde cei mici s-au bucurat de o zi petrecută în sânul familiei.

Cei patru păreau foarte veseli împreună, iar de departe nici nu s-ar fi zis că cei doi părinți trec printr-o separare complicată, după cum se poate observa în imaginile surprinse de fotoreporterii de la Cancan.

Contactată de jurnaliști, Claudia Pătrășcanu a menționat că aceasta nu este prima oară când s-au bucurat de o ieșire în patru de când au intentat divorț. Artista a declarat că, în fața băieților, cei doi se comportă ca o familie normală, evitând să-i expună la certuri și neplăceri.

„Nu este pentru prima oară când noi ieșim într-un mall, la restaurant, să petrecem împreună în formula asta. S-a întâmplat de mai multe ori, de când suntem în divorț.

În general, noi nu comunicăm probleme și situații fiind de față cu copiii. Încercăm să fim părinți, asta e important. Încercăm ca acel moment să-l dedicăm, practic, lor. Pentru că ei sunt pionii principali, ei se alintă, ei vor să ne vadă împreună zâmbind, fericiți… Asta este și ideea.

Zâmbim de dragul lor, suntem fericiți, pentru că trebuie. Și nu am jucat teatru, pentru că, dacă unuia dintre noi nu-i convenea ceva, sunt convinsă că niciunul nu mai ieșea. Dar, repet, pentru noi nu este o noutate, pentru copiii care ne văd, atunci când au ocazia, e foarte OK.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, exclusiv pentru Cancan.

Ce planuri are Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că i-a propus lui Gabi Bădălău să fie prezent alături de ea și băieți, la început de an școlar, pentru a le face o bucurie copiilor lor. Iubitul Biancăi Drăgușanu ar fi acceptat cu bucurie această propunere.

„Încep școala, copiii vor să ne vadă împreună, mă gândesc. Ar fi foarte fericiți și chiar i-am lansat această propunere lui Gabi, dacă vrea să vină la început de an școlar, să fim împreună pentru copii.

Trebuia demult. Asta am încercat să discutăm cât nu erau ei atenți, cumva să finalizăm acest proces, pentru că e păcat pentru copii.Mă gândesc că ar fi o bucurie imensă pentru copii să-l vadă și pe el la școală, la deschidere.

Gabriel trece în clasa întâi, Nicholas merge, în continuare, la grădiniță. E posibil ca eu să-l duc pe unul la școală, iar el pe celălalt la grădiniță.

Pentru că au deschiderea la aceeași oră. Și atunci ar trebui să ne împărțim. Ar foarte drăguț să fim amândoi. Eu așa gândesc. Gabi mi-a spus că va veni. Că sută la sută se va întâmpla acest lucru”, a completat Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro