Ce se întâmplă în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cererea expresă a bărbatului

Ce se întâmplă în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cererea expresă a bărbatului
Noi detalii despre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Ce a spus afaceristul

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au prezentat pentru un nou termen în procesul divorțului, dar afaceristul nu știe dacă o să fie un om liber oficial după acest eveniment, mai ales pentru că nu a ajuns la un numitor comun cu fosta parteneră atunci când vine vorba despre copiii săi.

Gabi Bădălău, un nou anunț despre fosta parteneră. Ce se întâmplă între cei doi

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să meargă pe drumuri separate, dar despărțirea lor a fost urmărită de numeroase scandaluri. Aceștia s-au luptat pentru custodia micuților pe care îi au împreună, iar acesta s-ar putea să nu fie ultimul termen în procesul divorțului.

Mai exact, Gabi Bădălău a explicat că el și fosta soție încă nu s-au înțeles în anumite aspecte, mai cu seamă pentru că artista are anumite pretenții ce nu îi sun pe plac afaceristului. Acesta și-ar dori ca micuții să vină la București și să fie cât mai aproape de el, dar vedeta nici nu vrea să audă de așa ceva.

„Și eu îmi doresc să fie ultimul termen, dar nu depinde de mine.

Divorțul nu e o sticlă de apă pe care să i-o dau sau să nu, ca să se închidă eu și Claudia trebuie să ne înțelegem pe anumite aspecte, dacă noi ne înțelegem și venim cu aceste aspecte în fața judecătorului, atunci se poate închide.

Claudia are niște pretenții pe care eu nu le pot satisface, eu vreau ca copiii să-și facă studiile la București, să vină cât mai aprape de mine și familia mea, lucru pe care ea nu-l acceptă (…)

Ea nu acceptă, e clar că nu putem să ajungem la un numitor comun.”, a zis Gabi Bădălău la Antena Stars.

Gabi Bădălău: ‘Eu îmi doresc foarte mult ca copiii mei să locuiască la București’

De asemenea, afaceristul consideră că micuții o să aibă parte de o educație mai bună la București, așa că este dispus să îi ofere Claudiei Pătrășcanu o locuință și să plătească toate taxele școlare, însă artista nu își dorește să se întâmple așa ceva, așa că lupta în tribunale nu a ajuns la final.

„Eu îmi doresc foarte mult ca copiii mei să locuiască la București, aproape de mine și familia mea, eu sunt dispus să ofer pentru Claudia și copii taxele școlare, locuință, dar la București, pentru că așa mi se pare normal, o educație mai bună pentru copii e lângă mine și familia mea la București.

Sunt școli bune și de stat și private, e vorba despre viitorul copiilor, despre educația lor.”, a adăugat Gabi Bădălău.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI