Mama lui Culiță Sterp, reacție cu ochii în lacrimi. De ce plângea zilnic, de fapt

Mama lui Culiță Sterp, reacție cu ochii în lacrimi. De ce plângea zilnic, de fapt
Ce a povestit despre familia ei

Mama lui Culiță Sterp nu a avut deloc o viață ușoară. Obișnuită cu greutățile vieții încă de când era copilă, femeia a crescut cu greu copiii. Femeia s-a deschis și a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața ei, peste care a trecut, totuși, cu succes, datorită copiilor ei care i-au dat puterea de a merge mai departe. Sufletistă și grijulie, mama lui Culiță Sterp a făcut dezvăluiri emoționante, cu lacrimi în ochi.

Mama Geta, în lacrimi. Ce spune femeia despre greutățile prin care a trecut

Fiul ei este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cu ce s-a confruntat mama lui Culiță Sterp atunci când el și frații lui erau mici.

Ea a povestit detalii neștiute despre această perioadă din viața ei. Tatăl lui Culiță Sterp nu a fost prezent în viața lui și a fraților săi. Cu toate acestea, mama Geta a știut să îl înlocuiască cu brio, astfel încât copiii să nu îi simtă lipsa.

Mai mult, bărbatul a intrat în închisoare în timp ce mama Geta era însărcinată. Ea a povestit totul despre perioada în care  Culiță și Ileana au apărut pe lume, iar ea era singură.

„Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță…

Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an jumătate. Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata”, a povestit ea.

Dezvăluiri emoționante despre copilăria lui Culiță

Femeia a povestit cât de greu se descurca cu banii în acea perioadă. Mama Geta a început să plângă  atunci când a vorbit despre faptul că a locuit într-o bucătărie, pentru că celelalte camere din casă nu aveau nici măcar geamuri puse.

„Toată vara am scris multe scrisori subsemnatului, mi-a scris și el mie, plângeam, vorbeam cu copiii, dar ce puteai să vorbești cu doi copii mici.

Vorbeam cu ei că nu aveam cu cine. N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse, aveam o bucătărie gata si acolo dormeam cu ei.

Mi-era foarte dor de el, plângeam, nu era zi să nu plâng, îi scriam scrisori, îmi scria și el mie înapoi…dar ce credeți că s-a întâmplat cu acele scrisori?

Când s-a întors de acolo, mi-a dat foc și la scrisori, că poate acum citeam una dintre ele”, a spus femeia.

„Și ele au avut soarta costumului. Născui în septembrie și cred că la o lună jumătate de când am născut, am zis să mă duc la tatăl ei în vizită…atunci sper că îi era dor de mine, nu ca acum.

Am luat fata în brațe, luai pe Culiță, luai pe Ileana și am luat autobuzul. De la Simeria am luat trenul direct Medgidia.

Atunci te-a văzut prima dată, de unde să te vadă dacă el era arestat? Eram cu inima împăcată că l-am vizitat. Cam la o lună jumătate a fost eliberat și el”, a mai spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI