Mama lui Cristi Borcea, femeia care o sprijină din umbră pe Mihaela Borcea. Ce face pentru fosta soţie a fiului său, rău mai întâlneşti aşa ceva EXCLUSIV

Mama lui Cristi Borcea, femeia care o sprijină din umbră pe Mihaela Borcea. Ce face pentru fosta soţie a fiului său, rău mai întâlneşti aşa ceva EXCLUSIV
Mama lui Cristi Borcea, femeia care o sprijină din umbră pe Mihaela Borcea.

La 72 de ani, Elena Borcea are un cuvânt greu de spus în afacerile fiului său, pe care acesta i le-a transferat odată cu procesele pe care le-a avut și care au dus la condamnarea fostului boss dinamovist. În calitate de principal acționar la firma M&A Turism Litoral SRL, care deține o parte dintre acțiunile hotelului din Olimp, aceasta a votat în acest an, nu doar prelungirea mandatului Mihaelei Borcea ca administrator unic, ci și ca aceasta să aibă puteri depline și drept de semnătură în ceea ce privește respectiva locație de pe litoralul românesc.

Mama lui Cristi Borcea, femeia care o sprijină din umbră pe Mihaela Borcea

La mai bine de zece ani de la divorț, timp în care fostul soț s-a mai însurat de două ori, mai întâi cu Alina Vidican iar apoi cu Valentina Pelinel, Mihaela Borcea se ocupă și acum de o parte dintre afacerile lui Cristian Borcea.

Aceasta este, printre altele, de ani buni, președintele Consiliului de Administrație și director general al SC Muntenia Estival 2002 SA din Neptun, firma care administrează hotelul din Olimp, de care prima soție a fostului șef dinamovist se ocupă foarte bine și a înregistrat cifre de afaceri promițătoare, chiar și-n pandemie.

Mihaela Borcea „taie și spânzură” la hotelul din Olimp, cu acordul fostei soacre

În timp ce Valentina Pelinel a fost împuternicită să preia o parte dintre afacerile din capitală cândva ale soțului său de la Mihaela Borcea, aceasta din urmă are însă o poziție ce se pare „bătută în cuie”, în ceea ce privește hotelul Pam Beach, pe care Valentina Pelinel l-a vizitat recent, în acest an, la brațul lui Cristian Borcea.

Ei bine, femeia care o sprijină din umbră pe prima soție a fiului său este chiar mama acestuia, Elena Borcea. În calitate de principal acționar la firma M&A Turism Litoral SRL, care deține o parte dintre acțiunile hotelului din Olimp, aceasta a votat în acest an, nu doar prelungirea mandatului Mihaelei Borcea ca administrator unic, ci și ca aceasta să aibă puteri depline și drept de semnătură în ceea ce privește respectiva locație de pe litoralul românesc.

Dată în judecată, alături de fostul soț

Mihaela Borcea, căreia recent i s-a prelungit mandatul de administrator unic al hotelului de pe litoral până pe 5 februarie 2027, e nevoită însă să-și asume și litigiile în care se află firma.

Alături de Cristian Borcea și nu numai, aceasta a fost dată în judecată de Unitatea Administrativ-Teritorială a Municipiului Constanța, care solicită în instanță constatarea nulității actului juridic privind și retrocedarea hotelului pe care-l conduce. Primul termen în respectivul dosar a fost stabilit pentru luna octombrie a acestui an.

În ceea ce o privește pe Elena Borcea, mama lui Cristian Borcea este asociată în mai multe firme de top, cum ar fi Aqua Summer SRL. La 72 de ani, aceasta este cât se poate de activă și chiar se implică pentru bunul mers al afacerilor și le-a deschis mai multe procese datornicilor.

Urmăriți Playtech.ro și pe