Mama lui Alin Oprea nu și-a văzut nepoții de 15 ani. Ce i-a făcut Larisa de nu a mai călcat în casa lor

Mama lui Alin Oprea nu și-a văzut nepoții de 15 ani. Ce i-a făcut Larisa de nu a mai călcat în casa lor
Mama lui Alin Oprea nu și-a văzut nepoții de 15 ani. Ce i-a făcut Larisa de nu a mai călcat în casa lor

Cel mai mediatizat divorț din showbizul românesc pare să se tot prelungească. Scandalul dintre Alin Oprea și soția, Larisa, atinge cote maxime, acum când noi detalii ies la suprafață. Iată de ce mama lui Alin Oprea nu și-a vizitat nepoții de 15 ani.

Mama lui Alin Oprea nu și-a văzut nepoții de 15 ani

După 22 de ani de căsnicie, Alin și Larisa Oprea au decis să se despartă, după mai bine de două decenii în care au format o familie. Acesta a dezvăluit problemele pe care le aveau în cuplu. El susține că Larisa, soția sa, avea probleme de comportament. Mai mult, femeia i-ar fi fost infidelă artistului în mai multe rânduri, cu diverși bărbați.

Tot ea este cea care a încercat să-l atace pe jumătatea trupei Talisman prin toate mijloacele, în presă, și l-a acuzat pe acesta că are probleme cu alcoolul, când realitatea nu era chiar așa. Însă pentru că separarea nu s-a putut face pe cale amiabilă, adică la notar, cei doi soți au ajuns să se judece prin tribunal.

Alin Oprea a spus că a trecut peste toate escapadele amoroase ale soției lui, de fiecare dată, de dragul celor doi copii ai săi. Tot artistul a mărturisit că Larisa are un caracter dificil, încercând să facă tot posibilul de a-l îndepărta de prieteni și cunoscuți. Mai mult decât atât, până și mama lui Alin Oprea, soacra Larisei, a refuzat să-i calce pragul fiului ei și nu și-a mai văzut nepoții mai bine de un deceniu.

Alin Oprea i-a interzis mamei să intervină în căsnicie

„Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani, de când i-am spus să nu se mai bage în căsnicia mea. Ea niciodată nu a crezut că familia asta e fericită. Soția mea nu era adepta acestor întâlniri ale copiilor cu membrii familiei mele. Și un frate de-al meu s-a distanțat din aceeași cauză, că nu a agreat această alegere a mea.”, a declarat Alin Oprea pentru Spynews, potrivit Impact.ro. 

Invitat în cadrul în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1, Alin Oprea a spus că după nașterea primului copil a început să bea, dar tot din cauza comportamentului soției sale care devenise foarte agitat și irascibil. Chiar și prietenul și fostul său coleg de trupă, Tavi Colen, ar fi încercat să-l avertizeze în privința nevestei sale, însă degeaba.

„Eu nu am avut probleme cu alcoolul niciodată. Adică am avut unele probleme după nașterea primului copil, când soția mea începuse să aibă un caracter agitat, irascibil, masculin aș putea spune! Orice om cu o personalitate, cum era și Tavi Colen, de exemplu, care era capabil să îmi deschidă ochii, era îndepărtat prin diverse tertipuri, fie ele femeiești, fie strategii de tot felul”, a precizat Alin Oprea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI