Lovitură dură pentru Alin Oprea! Ce i-a făcut soția acum, de nervi VIDEO

Lovitură dură pentru Alin Oprea! Ce i-a făcut soția acum, de nervi VIDEO

Scandalul divorțului dintre Alin Oprea și soția sa, Larisa, s-a întețit după ce fostul component al trupei Talisman a ieșit în spațiul public pentru a-și spune partea de adevăr. După 22 de ani de căsnicie, la mijloc au rămas doi copii, un partaj de un milion de euro și multe acuze și tensiuni.

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa nu pare să se tranșeze ușor. Soția a ieșit din nou la atac

De câțiva ani, Alin Oprea a stat mai mult singur. Pentru a fi alături de copii și a-i susține, Larisa, soția artistului, s-a mutat în Anglia, unde studiază fiul și fiica lor. De atunci, publicul și-a pus întrebări legate de relația lor. Mai mult, statusul Larisei de pe Facebook, anume ”singură”, a întărit unele zvonuri care au circulat cu privire la un divorț.

Cu toate acestea, cântărețul nu a lăsat să se înțeleagă acest lucru nicio secundă, ba chiar întrebat de reporteri despre situație evita subiectul, discutând despre lucruri generale într-un cuplu. Recent, s-a aflat că eschivarea lui avea un sens. Cei doi duceau vieți separate de multă vreme, iar în 2019 au căzut de comun acord să divorțeze după ce fiica lor împlinea 18 ani, a povestit Alin Oprea.

Inevitabilul s-a produs însă mai devreme, soția sa dând planurile peste cap într-un moment de refulare, acuzându-l în fața întregii familii că a înșelat-o, deși ambii protagoniști cunoșteau că nu infidelitatea a dus la destrămarea relației, ci neînțelegerile lor. De altfel, în presă s-a scris și că solistul ar fi fost înșelat de fosta nevastă cu nouă bărbați; pentru infidelitățile femeii ar exista și probe incontestabile, susține artistul, care declară că va prezenta și în instanță dovezile.

Partaj de peste un milion de euro

Acuzele au continuat, ba chiar s-au întețit odată cu aparițiile televizate ale lui Alin Oprea. În același timp, soția a preferat să păstreze tăcerea și nu a intervenit niciodată telefonic, deși a fost invitată să facă acest lucru. De cu seară, fostul membru al trupei Talisman a venit cu noi detalii despre situația în care se află. Fosta parteneră i-ar fi blocat accesul la toate conturile bancare deținute de el, iar în acest moment nu poate folosi nici măcar un leu „din banii pentru care a muncit zi și noapte cu drag, pentru a se asigura că familiei sale nu îi lipsește nimic”.

„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele finaciare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul la toate conturile de bani, ale familei, până la urmă. Practic eu nu mai am acces la niciun ban din cei pe care I-am făcut în această viață și în această carieră. A pus stăpânire pe toți banii deși ea nu a muncit o zi pentru măcar un leu din acești bani”, a povestit Alin Oprea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI