30 mai 2024 | 14:42

Mama Geta Sterp dezvăluie câți bani a câștigat fiul ei pentru participarea la Survivor All Stars: ”Nu-s mulți!”. Românii aşteaptă cu nerăbdare finala de infarct EXCLUSIV

EXCLUSIV
Mama Geta Sterp dezvăluie câți bani a câștigat fiul ei pentru participarea la Survivor All Stars: ”Nu-s mulți!”. Românii aşteaptă cu nerăbdare finala de infarct  EXCLUSIV

Marea finală Survivor All Stars 2024, care va avea loc, în această seară, de la ora 20.30, la PRO TV, se anunță cu mari emoții pentru concurenții Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, pentru familiile lor, care îi susțin, cu sufletul la gură, de acasă, dar și pentru fanii show-ului. Va fi o luptă strânsă, mai ales că miza este imensă, trofeul și un premiu important în bani, în valoare de 100.000 de euro. Mama lui Iancu Sterp ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, cu câți bani a fost plătit sportivul pentru participarea la ”Survivor”.

Câți bani a câștigat, de fapt, Iancu Sterp pentru participarea la ”Survivor”?

Cu câți bani au fost, însă, plătiți cei care s-au duelat în acestă ediție extrem de grea, cu probe dificile, în care i-ați revăzut pe foștii concurenți sau câștigători ai anterioarelor ediții Survivor? S-au vehiculat sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro săptămânal.

Geta Sterp, mama lui Iancu Sterp, ne-a dezvăluit suma pe care celebrul ei fiu ar fi încasat-o, pentru participare, pentru cele patru luni de concurs, filmat în Republica Dominicană, în condiții grele:

”Iancu al meu a muncit foarte mult, l-am susținut de acasă, m-am uitat mereu la televizor, săracul, cât a tras! A fost plătit, din câte am auzit, cu vreo 2.500 de euro, pe săptămână, însă nu e atât de mult pentru ce au ei de făcut acolo. Important ar fi, de fapt, premiul cel mare, de 100.000 de euro.

Sper să nu-l ia tot Zanni, el a mai câștigat în altă ediție, nu ar fi corect. Să-l câștige însă cine merită, iar fiului meu să îi ajute Dumnezeu să se descurce în această finală grea! El este foarte bun la probele de forță, dacă va avea în finală, le dă clasă!

Este sportiv, știe să dea ce are mai bun în competiții, așa că se va concentra și-n această seară. Succes, puiul mamii!”.

Citiți și: Mama Geta, mesaj dur pentru Zanni, înainte de semifinala Survivor: ”Măi, băiete, ți-ai bătut joc de toți, iar vrei banii?”. În ce ar investi ea premiul EXCLUSIV

În ce ar investi Iancu Sterp  cei 100.000 de euro, dacă iese câștigător: ”Voi fi pe șantier!”

Mama Geta ne-a dezvăluit și ce ar dori să facă Iancu Sterp cu banii câștigați la Survivor:

”Cu ce a luat pentru participare și dacă va lua și premiul de 100.000 de euro, își va putea construi o casă, terenul îl are deja cumpărat.

Eu voi fi șefă pe șantier, angajez arhitect și muncitori, eu mă voi ocupa să-l văd la casa lui, căci n-are și el un loc al lui, stă cu mine”, ne-a mai spus Geta Sterp, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: Mama lui Iancu Sterp, mesaj dur pentru cei care îl critică: “Nu vă place munca!”

Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu, finaliștii Survivor 2024. Mesajele lor pentru fanii concursului

Concursul de supraviețuire a ajuns la final. Cu câteva ore înainte de aflarea marelui câștigător, cei trei finaliști le-au transmis mesaje optimiste fanilor Survivor:

”Urmează o finală pe cinste. Mă bucur că fiecare ne-am câștigat locul în finală, îl merităm. Am fost de la începutul sezonului aici”, a spus Iancu Sterp.

Zanni a menționat:

”Lăsăm în urmă clasamentul, baraca, o casă în copac. Să înceapă,de- abia m-am încălzit!”.

Iar Andrei Ciobanu a adăugat:

”Am ajuns până aici și nu am de gând să renunț acum. De data asta, o să câștig”.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro