29 mai 2024 | 14:35

Mama Geta, mesaj dur pentru Zanni, înainte de semifinala Survivor: ”Măi, băiete, ți-ai bătut joc de toți, iar vrei banii?”. În ce ar investi ea premiul EXCLUSIV

EXCLUSIV
Mama Geta, mesaj dur pentru Zanni, înainte de semifinala Survivor: ”Măi, băiete, ți-ai bătut joc de toți, iar vrei banii?”. În ce ar investi ea premiul  EXCLUSIV
Mama Geta și Iancu Sterp

Mama Geta îi bate obrazul lui Zanni, marele rival al fiului ei, Iancu Sterp, la ”Survivor” 2024, înainte de semifinala care va fi difuzată, azi, de la ora 21.30, la PRO TV. Femeia ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre șansele lui Iancu, dar și despre scandalul cu Mara Bănică, vedeta tv care le-a adus un munte de acuzații. Ne-a dezvăluit și ce plan are cu premiul de 100.000 de euro, dacă va ajunge în familia ei.

Mama Geta îl critică pe concurentul Zanni: ”Iar vrei banii?”

Mama Geta are mari emoții pentru fiul ei, Iancu Sterp, care se pregătește pentru probele din semifinala de diseară, de la PRO TV:

”M-am uitat și aseară la ”Survivor”, dragul de el, cât a muncit, este epuizat! A avut teste de îndemânare, traseu greu, își dăduse și ultima picătură de transpirație. Păcat că nu are și probe adevărate de forță, că i-ar fi făcut pe toți! Ar fi fost, de departe, cel mai bun, căci la acest capitol stă cel mai bine, el fiind un bun sportiv”.

Mama Geta are însă și un mesaj usturător pentru Zanni, concurentul cel mai bine cotat la casele de pariuri, în această ediție de infarct a concursului de supraviețuire:

”Având în vedere că Zanni a fost eliminat, apoi, readus, nu ar merita premiul cel mare, să-l mai ia și altcineva. Dacă era Iancu în locul lui, îi ziceam: ”Vino, măi, băiete, acasă, cu fruntea sus, ai pierdut, aia e, vei munci pentru acești bani în țară!”. Zanni trebuia să iasă din concurs cu demnitate, dar a rămas…”.

Citiți și: Cât de greu a dus-o Zanni înainte să ajungă celebru. Și-a deschis sufletul la Survivor, ce vrea să facă după ce iese din concurs

”Cine e acest Zanni să creadă că i se cuvine tot?”

Mama Geta continuă seria acuzațiilor la adresa lui Zanni:

”Colac peste pupăză mai e și certăreț, i-a jignit, și-a bătut joc de toți concurenții. Cine e acest Zanni să creadă că i se cuvine tot? Măi, băiete, ai mai câștigat o dată acest concurs Survivor, ai mai plecat acasă cu 100.000 de euro, iar vrei banii?

Ar fi nedrept să câștige tot el, să lase și pe altul, toți au nevoie de bani”, a mai spus Geta Sterp, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: Nouă ceartă la Survivor All Stars. Zanni este din nou în centrul atenţiei, pe cine a supărat de data asta: „Manipulezi!”

Mama Geta e fermă. Ce ar face cu premiul de 100.000 de euro: ”Iancu nu vede niciun leu!”

Întrebată de reporterul Playtech Știri ce plan ar avea Iancu Sterp, fiul ei, cu premiul de 100.000 de euro, în caz că iese câștigător, Mama Geta ne-a răspuns cu fermitate:

”Păi, poate că nu știți, dar el stă cu mine, nu are casă, masă, nimic nu are. Dacă Iancu iese câștigător și primește cei 100.000 de euro, mi-aș dori să pun eu mâna pe bani, să mă ocup personal ca să îi fac casă din temelie.

Nu vede niciun leu! Teren are, din acești bani aduc arhitect și muncitori și îi fac casă, eu personal voi supraveghea lucrările. E bărbat, trebuie să aibă și el casa lui!”, ne-a mai menționat Geta Sterp, exclusiv pentru Playtech Știri.

Despre scandalul de pomină cu Mara Bănică: ”O dăm în judecată!”

Mama Geta e foarte supărată pe  Mara Bănică, cea care le-a adus grave acuzații, pe conturile ei sociale. Femeia vrea să o acționeze în judecată pentru cele susținute:

”Ne vedem la tribunal, nu vream însă daune morale, nu vrem banii ei, noi avem banii noștri, munciți de noi. Vrem să fie puși la punct astfel de oameni care ne aduc acuzații că suntem oameni răi.

Am copii frumoși și cuminți, își câștigă cu greu banii. Sunt foarte tristă, nu vreau scandaluri!”, a mai menționat ea, pentru Playtech Știri.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro