Mama Elodiei Ghinescu rupe tăcerea la 14 ani de la moartea fiicei sale. Ce a descoperit la Cioacă, de fapt EXCLUSIV

Mama Elodiei Ghinescu rupe tăcerea la 14 ani de la moartea fiicei sale. Ce a descoperit la Cioacă, de fapt EXCLUSIV
Mama Elodiei Ghinescu nu l-a plăcut pe Cristian Cioacă de când l-a văzut

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, avocata care acum 14 ani a dispărut fără urmă, nu-și iartă fostul ginere, pe Cristian Cioacă. Mai mult, femeia îndoliată, care este un munte de durere, aduce și acuzații grave la adresa celui care a fost acuzat că i-a ucis fata cu sânge rece: ”Eu i-am zis fiicei mele că este un schizofrenic!”, a povestit Emilia Ghinescu în interviul pentru Impact.ro.

Mama Elodiei Ghinescu rupe tăcerea la 14 ani de la moartea fiicei sale

Emilia Ghinescu este un monument al suferinței: “Numai eu știu ce simt și cât plâng noapte de noapte de când fiica mea nu mai este”, ne-a spus mama Elodiei Ghinescu, avocata ucisă în urmă cu 14 ani de soțul ei. Emilia Ghinescu a mai adăugat că fostul ginere nu i-a fost pe plac din prima clipă, de când fiica ei i l-a prezentat:

“Seara este jale, seară de seară mă gândesc la ea. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte”, ne-a mărturisit Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu.

Femeia îndurerată ne-a mai spus, printre lacrimi:

”Ce să știu despre Elodia? Nimic! Nu mai există nimic de la ea. Vă rog să îl întrebați pe Cioacă, la penitenciar, unde este fiica mea. Ce a făcut cu cadavrul ei? Mă înțeapă inima numai când mă gândesc la ea. Cioacă este criminalul, el este vinovatul. Nu mai vreau să răscolesc unele lucruri din trecut că și așa sunt distrusă sufletește.

M-am obișnuit cu ideea, asta este. Am momente când plâng continuu, singură, după care îmi șterg lacrima și merg mai departe. Cioacă este criminalul a făcut asta sub influența familiei sale”, ne-a mai mărturisit Emilia Ghinescu, în exclusivitate.

Cristian Cioacă a fost condamnat, în 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare

Timp de 5 ani după dispariția avocatei Elodiei Ghinescu, ancheta a bătut pasul pe loc. La dosarul stufos cu 5.000 de pagini au lucrat zeci de polițiști, dar și renumitul procuror Marius Iacob. Nici la 14 ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, trupul femeii nu a fost găsit. În 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, această pedeapsă fiind una dintre puținele condamnări definitive fără identificarea unui cadavru. Acuzatul nu și-a recunoscut fapta, susținând în fața magistraților că soția lui ar fi fugit cu amantul, un ofițer SPP.

Emilia Ghinescu, dor de fiul Elodiei. Nepotul a cerut schimbarea numelui de familie

Femeia îndoliată visează la ziua în care își va putea îmbrățișa nepotul, pe Patrick, fiul Elodiei, aflat în custodia surorii lui Cristian Cioacă.

“Mama și fratele Elodiei sunt sfâșiați, copilul acesta este tot ceea ce îi leagă de ea. Au încercat de multe ori să ia legătura cu el, să meargă să îl vadă, dar copilul a refuzat și atunci nu s-a insistat. Dar lucrurile nu vor rămâne așa. A împlinit 15 ani, au mai rămas trei. La 18 ani, familia Elodiei îl va căuta pe Patrick și îi vor cere să discute ca de la adult la adult.

Îi vor spune și parte lor de adevăr. Apoi, dacă el va dori să păstreze legătura cu bunica și cu unchiul, ei vor fi foarte fericiți. Dacă nu, îi vor respecta decizia”, au declarat surse apropiate familiei Ghinescu, pentru Impact.ro.

Patrick, fiul Elodiei Ghinescu, a făcut un gest incredibil. Pe numele acestuia a fost înregistrată o cerere la primăria din localitatea în care el trăiește alături de sora tatălui său. Mai exact, copilul vrea să renunțe la numele de familie ale tatălui și mamei lui. Vrea să poarte unul ce să nu fie asociat cu întreaga poveste. Ideea i-ar aparține surorii lui Cristian Cioacă, în speranța că, în acest fel, Patrick va avea mai puțin de suferit din cauza notorietății cazului părinților săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI