EXCLUSIV Planul secret al mamei Elodiei Ghinescu. Ce va face pentru a îl recupera pe nepotul Patrick

EXCLUSIV Planul secret al mamei Elodiei Ghinescu. Ce va face pentru a îl recupera pe nepotul Patrick
Planul secret al mamei Elodiei Ghinescu. Ce va face pentru a îl recupera pe nepotul Patrick

Emilia Ghinescu așteaptă ca nepotul ei să împlinească vârsta de 18 ani pentru a putea lua legătura cu acesta și a-i spune partea sa de adevăr.

Nu s-a găsit niciodată cadavrul Elodiei Ghinescu

Au trecut 13 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, soția unui polițist și mamă a unui băiețel. Pe atunci, Cristian Cioacă ar fi fost cel care ar fi raportat la poliție
dispariția nevestei, iar ancheta a bătut pasul pe loc timp de cinci ani, fără să existe vreo probă concretă. Atunci când tehnica a avansat suficient încât să se poată căuta alte dovezi, în apartamentul celor doi soți s-au găsit pete de sânge uscate, care fuseseră, initial, spălate cu clor.

Dosarul Elodiei însumează, în total, peste 5000 de pagini, iar la caz au lucrat câțiva zeci de polițiști, în frunte cu renumitul procuror Marius Iacob. În 2014, la șapte ani de la dispariția avocatei din Brașov, soțul ei a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pedeapsa fiind una dintre puținele condamnări definitive fără identificarea unui cadavru. În toți anii de căutări, Cristian Cioacă nu și-a recunoscut niciodată fapta, susținând că, cel mai probabil, soția lui a fugit cu amantul, un ofițer SPP.

Cum vrea mama Elodiei să își recupereze nepotul?
Cum vrea mama Elodiei să își recupereze nepotul?

Mama Elodiei vrea să își mai vadă nepotul măcar o dată

Imediat după ce polițistul a fost încarcerat, copilul acestuia a ajuns în grija surorii lui Cioacă. Femeia locuiește la Ploiești și l-a crescut pe Patrick ca pe propriul său copil. Ba mai mult, din acest an, ea l-a și recunoscut, oficial, în acte, pe puști, care a cerut instanței schimbarea numelui din Cioacă, în Ene, pentru ca nimeni să nu mai poată să facă legătura cu părinții săi și, astfel, să poată avea o viață normală. Deși mama Elodiei și-a găsit liniștea după ce ucigașul fiicei sale a ajuns după gratii, Emilia Ghinescu mai are un mare foc pe suflet. Acela că nu și-a văzut neportul de mai bine de un deceniu, desi a câștigat în instanță dreptul de a-l vizita.

Cristian Cioacă și fiul lui, Patrick. FOTO: evz.ro
Cristian Cioacă și fiul lui, Patrick. FOTO: evz.ro

Motivul ar fi faptul că sora lui Cioacă l-ar fi învățat pe băiat încă de mic să nu își dorească să își cunoască rudele din partea mamei: “Mama și fratele Elodiei sunt sfâșiați, copilul acesta este tot ceea ce îi leagă de ea. Au încercat de multe ori să ia legătura cu el, să meargă să îl vadă, dar copilul a refuzat și atunci nu s-a insistat. Dar lucrurile nu or să rămână așa. A împlinit 15 ani, au mai rămas trei. La 18 ani, familia Elodiei îl va căuta pe Patrick și îi vor cere să discute ca de la adult la adult. Îi vor spune și parte lor de adevăr. Apoi, dacă el va dori să păstreze legătura cu bunica șimcu unchiul, ei vor fi foarte fericiți. Dacă nu, îi vor respecta decizia”, au declarat surse apropiate familiei Ghinescu, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI