Mama Cristinei Țopescu a ajuns la capela unde e depus sicriul. Scene dramatice

Mama Cristinei Țopescu a ajuns la capela unde e depus sicriul. Scene dramatice

Mama Cristinei Țopescu a ajuns în România, respectiv la capela unde este depus sicriul cu trupul neînsuflețit al fostei prezentatoare TV. Rodica Țopescu trăiește de foarte mulți ani în străinătate și a revenit de urgență în țară, la auzul veștilor cumplite. Cazul vedetei a impresionat foarte multă lume, iar mulți au venit să îi aprindă o lumânare, la capela Cimitirului Bellu.

Mama Cristinei Țopescu a ajuns la capela unde e depus sicriul. Scene dramatice

Rodica Țopescu a sosit miercuri la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu), din Capitală. Femeia este vizibil marcată de dispariția fiicei sale în acest mod, fiind fotografiată chiar când sosea, cu puțin timp în urmă. De asemenea, și trupul neînsuflețit al Cristinei a fost depus tot astăzi în capelă, fiind cunoscut că decizia familiei a fost ca jurnalista să fie incinerată și nu înmormântată.

Din pricina acestei decizii, comunicată și prin intermediul unui comunicat, de către TVR, prezentatoarea ar putea să nu aibă parte și de slujba religioasă care se ține la funeralii. A fost transmis și că ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

Mama Cristinei Țopescu a ajuns la capela unde e depus sicriul. Scene dramatice
Rodica Țopescu a ajuns la capela unde este depus trupul neînsuflețit al Cristinei (sursă foto: spynews.ro)

Rodica, mama vedetei de televiziune, este sfâșiată de durere și a ajuns miercuri la capela cimitrului Bellu. Din primele concluzii ale anchetei, jurnalista care a fost găsită fără suflare pe 12 ianuarie a murit cel mai probabil prin somn, cu două săptămâni în urmă. Medicii legiști așteaptă și rezultatele anchetei toxicologice, dar oamenii legii iau în calcul varianta decesului natural ca fiind cea mai probabilă cauză.

Dosarul morții Cristinei Țopescu este, în prezent, investigat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Jurnalista avea 59 de ani și a fost găsită într-o stare avansată de putrefacție. Rodica Țopescu a ajuns miercuri, în jurul orei prânzului, la capela unde sunt depuse rămășițele pământești ale Cristinei. Aceasta a adus și o coroană de flori pe care stătea scris și mesajul foarte emoționant „Iubirea vieții mele, mămica”. Femeia a fost ajutată de către apropiați să urce treptele capelei, însă a cerut să fie lăsată singură, pentru a merge la Cristina, potrivit celor de la spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI