Majda pleacă iar din România. Ce i-a povestit lui Cătălin Măruță: ‘Stau 5 luni’

Majda pleacă iar din România. Ce i-a povestit lui Cătălin Măruță: ‘Stau 5 luni’
Majda, anunț surpriză. De ce pleacă din România

Majda Aboulumosha a surprins pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit că este nevoită să plece din România pentru o lungă perioadă de timp. Fosta concurentă de la Survivor România i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță totul despre planurile sale.

Unde pleacă Majda. Bruneta i-a spus totul lui Cătălin Măruță

Survivor România a deschis numeroase uși pentru multe vedete, așa că viața frumoasei brunete s-a schimbat radical în momentul în care s-a întors în țară și a primit o oferă ce nu a putut să fie refuzată. Aceasta o să stea aproximativ 5 luni în Turcia, unde o să se desfășoare show-ul ‘Femeia alege’.

„Plec în Turcia, luni, mai exact. Voiam să spun că plec pentru o perioadă destul de lungă, aproximativ 5 luni de zile. Începe o emisiune nouă pe PRO 2, ‘Femeia alege’, eu cred foarte mult în acest tip de show.

Este vorba despre 5 femei puternice și este vorba despre iubire. Eu cred că toți oamenii de acasă se vor regăsi.”, a spus Majda Aboulumosha la PRO TV.

Majda: ‘O să găsesc puterea să le fac pe toate’

Majda se bucură de mult succes după Survivor România, dar nu este lipsită de anumite provocări. Vedeta este nevoită să stea departe de micuța ei fiică, Jaqueline, timp de o lungă perioadă de timp pentru a prezenta noua emisiune, așa că a luat câteva măsuri drastice.

Mai cu seamă, frumoasa bruneta a dezvăluit că despărțirea de fiica ei este extrem de grea, așa că micuța o să o viziteze în weekenduri pentru ca șederea ei să fie mai ușoară. Ba chiar, micuța o susține atunci când vine vorba despre cariera ei, așa că Majda este sigură că totul o să se termine cu bine.

„O să fac naveta, doar că eu o să muncesc 6 zile din 7, o să vină ea la mine, vine mama mea în țară pentru a sta cu ea. Nu am vrut să o rup din mediul ei, având în vedere că merge la școală fizic. Eu o să mă descurc, o să găsesc puterea să le fac pe toate.

Am mai fost plecată, de fiecare dată m-a rupt despărțirea asta, eu sunt foarte conectată cu ea. Am renunțat la multe lucruri pentru a fi alături de ea, dar știu că este nevoie de mine acolo. Jaqueline mă sprijină, i-am cerut acordul.

O să ne vedem în fiecare seară pe FaceTime. O să vină în weekenduri, Turcia este la o oră. Eu știu turcește la perfecție, Turcia este ca a doua casă pentru mine.”, a mai zis Majda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI