Faimoasa de la Survivor România, lovitură dură pentru Kanal D. A semnat cu trustul Pro

Faimoasa de la Survivor România, lovitură dură pentru Kanal D. A semnat cu trustul Pro
Faimoasa de la Survivor Romania, lovitura dura pentru Kanal D. A semnat cu trustul Pro

Una dintre cele mai populare concurente de la Survivor România, lovitură dură pentru șefii de la Kanal D. După ce a fost eliminată din cadrul competiției din Republica Dominicană, Faimoasa urma să prezinte o emisiune la Kanal D, însă de curând a semnat un contract cu cei de la PRO TV. Despre cine este vorba, de fapt, și ce spune vedeta.

Cine este Faimoasa de la Survivor România care a semnat cu PRO TV

Au trecut aproape două luni de când sezonul 2 Survivor România a ajuns la bun sfârșit, iar viețile tuturor concurenților din jungla dominicană s-au întors la normal. Unii s-au certat, alții au format un cuplu, prezentatorul Daniel Pavel s-a logodit cu aleasa inimii sale. Pe lângă toate acestea, recent, vestea că una dintre cele mai apreciate, frumoase și îndrăgite foste concurente din echipa roșie pleacă la PRO TV i-a tulburat pe fani.

Este vorba despre Majda Aboulumosha. Fosta Faimoasă a fost eliminată de la Survivor România acum la sfârșitul lunii februarie, iar când a ajuns înapoi în țară, exotica brunetă urma să prezintă o emisiune culinară la Kanal D, proiect de care era extrem de încântată, fiind o gospodină desăvârșită care adoră să gătească.

Acum, însă, planurile s-au schimbat pentru vedeta în vârstă de 33 de ani. Frumoasa Majda a semnat un contract cu trustul PRO, unde va prezenta o emisiune pe canalul PRO 2.

Majda Aboulumosha va prezenta o emisiune destinată publicului feminin la PRO 2

Aceasta nu este prima întâlnire a brunetei cu trustul din Pache Protopopescu. Reamintim faptul că actrița a jucat în telenovela Inimă de țigan, iar în 2018 a făcut parte din participanții emisiunii Ferma Vedetelor.

„Întotdeauna mi-a plăcut să gătesc, așa că am îmbrățișat cu bucurie propunerea de a prezenta această rubrică și de a le oferi telespectatorilor rețete verificate chiar de mine, ușor de preparat și, în același timp, sănătoase și delicioase. Mă bucur că pot fi astfel de folos femeilor care sunt mereu pe fugă și care nu prea mai au timp de gătit.

Cred că atunci când prepari ceva pentru oamenii dragi, adunci în jurul tău multe zâmbete. Îmi doresc ca ea, femeia, să nu uite niciodată că e specială când zâmbește, chiar și atunci când e la cratiță. Îmi doresc ca toate femeile care nu mai au timp să gătească sau care văd în acest lucru o povară… să le dăruiesc rețete simple, gustoase și, de cele mai multe ori, care se fac rapid.

Să nu uitați că sunteți superbe, chiar și atunci când sunteți în bucătărie. Doar să aveți zâmbetul pe față sau când ziua a fost mult prea încărcată pentru voi, folosiți un ruj roșu, o bluză specială și cratița să fie o poveste”, declara, acum câteva luni, Majda pe contul ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI