Maia Morgenstern, umilită de un polițist. Reacția actriței după întâmplarea nefericită

Maia Morgenstern, umilită de un polițist. Reacția actriței după întâmplarea nefericită

Maia Morgenstern, celebra actriță din „Sacrificiul“, a fost umilită în trafic de un polițist care nu purta mască și nu respecta regulile de distanțare socială. Întâmplarea a avut loc pe o stradă din Capitală.

Maia Morgenstern, oprită și umilită în trafic

Îndrăgita actriță a împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale o experiență neplăcută, care s-a petrecut pe străzile Bucureștiului. Maia Morgenstern a fost „luată pe sus“ de un om al legii (care nu prea respecta legea, cu precădere măsurile de distanțare socială), care a oprit-o în trafic în timp ce actrița șofa către casă, după un spectacol. Mai mult, polițistul i-a dat chiar și amendă.

„Eh. Sunt mânioasă. După spectacol m-am dus acasă, cu mașina. Puțin după ora 22. Victoriei colț cu Elisabeta. Conduceam prudent, pentru că eram obosită, pentru că în seara caldă de vară erau mulți pietoni la plimbare. M-a oprit o mașină de poliție. Am oprit, am pus masca de protecție, am deschis geamul. Agentul s-a apropiat. Fără mască. «Actele!». Am prezentat actele imediat și fără să întreb nimic. Nu mă știam vinovată cu nimic. Nu aveam chef de discuții cu un necunoscut care nu poartă mască. M-a întrebat «De ce ați așteptat la semafor? Era deja verde. Ați ezitat să porniți».

Am explicat că în drum era o femeie cu un bebeluș în brațe, cu un cărucior, cu… se codea: să treacă mai departe, să se oprească, să se întoarcă. Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam. Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă. «Aveți ceva de adăugat la procesul verbal de constatare? ». «Da. Dumneavoastră, domnule agent, nu purtați mască…». «Nu sunt obligat. Sunt în aer liber. Am vrut să vă pun etilotestul… Puteți plăti amenda… ». Foarte bine. Voi plăti amenda“, a scris vedeta din „Sacrificiul“ pe Facebook.

Actrița a rămas și fără talon

Polițistul s-a arătat neînțelegător până la capăt, ba chiar i-a ridicat și talonul de la mașină. Actrița a preferat să nu comenteze nimic și a decis să achite amenda.

„Așa spune legea și chiar sunt bucuroasă pentru asta: pot spune exact cum s-a petrecut. Dacă greșești, plătești. Fără ironie. În rest… prevenție, prudență, omenie. Hai! Stăm cu mască“, a completat Maia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI