Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante despre familia ei: „Am făcut multe greșeli”

Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante despre familia ei:
Maia Morgenstern, detalii inedite despre familia ei

Maia Morgenstern s-a decis să vorbească despre familia ei, oferind informații incredibile despre povestea sa de viață. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute actrițe de pe scena românească, astfel că fanii au putut să afle mai multe informații despre ce a trăit de-a lungul timpului.

Ce a spus Maia Morgenstern despre familia ei

Maia Morgenstern și-a dedicat viața scenei, având grijă să se ridice de fiecare dată la înălțimea așteptărilor pe care le au spectatorii. Actrița a mărturisit că simte că nu a acordat destul timp familiei de-a lungul timpului. Totuși, aceasta a recunoscut că nu regretă parcursul său în viață.

„Am făcut tare multe greșeli, evident.

De un lucru sunt absolut sigură, că nu am acordat familiei mele suficient timp, mai ales părinților, pentru că sunt mamă bună, sunt mamă dificilă, sunt mamă care a făcut greșeli, sunt tot felul de chestii.

Fiică, copil al părinților mei sunt cu siguranță. Și când mă gândesc, vorbind de familie, îmi asum că nu i-am acordat timpul pe care l-ar fi meritat și de care ar fi avut nevoie. Asta e sigur.

Dar am ales așa. M-a întrebat o colegă, prietenă, dacă aș face încă o dată la fel și am răspuns că da.”, a spus actrița în podcast-ul „Trup și suflet”, moderat de Florentina Opriș și difuzat pe canalul de Youtube WOWnews.

„Am încercat să fiu o mamă bună urmând instrucțiunile”

Ajunsă la 59 de ani, Maia Morgenstern și-a amintit de sfaturile pe care le-a primit pentru creșterea copiilor săi. Actrița a explicat că există o diferență mai mare de vârstă între copiii săi, astfel că lucrurile au stat diferit pentru fiecare, în funcție de tendințele momentului.

„Copiii mei au venit la intervale mari de timp, iar eu am încercat să fiu o mamă bună urmând instrucțiunile, citind ce era atunci la modă. Lucrurile s-au schimbat radical.

Din momentul când fiul meu cel mare a venit pe lume și până când a apărut al doilea, apoi al treilea, încât, paradoxal, ceea ce însemna atunci perfecțiunea, cel mai bun lucru de urmat, de îndeplinit, de făcut contrazicea total ce era la modă idealul, atunci când a venit cel de-al doilea copil.

Când s-a născut al doilea era total pe dos cu ce eram îndemnată să fac cu 14 ani înainte. Instinctul îți spune multe!”, a explicat actrița.

Maia Morgenstern nu mai are nevoie de prezentare, aceasta fiind iubită de o țară întreagă datorită talentului său. În viața personală, ea se bucură de trei copii pe care îi are din trei relații diferite. Tudor este cel mai mare, acesta fiind urmat de Cabiria și Ana Isadora.