Adevărul despre relația dintre Maia Morgenstern și fata ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două

Adevărul despre relația dintre Maia Morgenstern și fata ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două
Adevărul despre relația dintre Maia Morgenstern și fata ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două

Fiica cea mare a Maiei Morgenstern îi calcă pe urme mamei sale. Cabiria a moștenit pasiunea pentru scenă a mamei sale și este licențiată în Actorie.

Adevărul despre relația dintre Maia Morgenstern și fata ei

Tânăra a vorbit despre relația cu mama ei. Cabiria Leea are 21 de ani și este fiica Maiei Morgenstern și a lui Andras Istvan Demeter. Ea a absolvit Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj.

Ea a vorbit despre pasiunea ei, dar și despre relația dintre ea și marea artistă, într-un interviu acodat impact.ro. Spune că s-a îndrăgostit de teatru instant, în momentul în care a fost admisă la facultate. Până atunci, se gândea că pe viitor va face ceva cu totul diferit.

„Am crescut prin teatre, e adevărat, dar pasiunea mea s-a născut mult mai târziu. Una dintre profesoarele mele de engleză din liceu coordona trupa de teatru a liceului și m-a îndemnat să aplic și eu.

Mai în glumă, mai în serios, am decis s-o fac. În ultimul moment. Uneori, chiar mă mir că am intrat. Pe-atunci aveam cu totul altă viziune în legătură cu viitorul meu, eram un matematician în devenire și-mi plăcea foarte mult, nu acordam cine știe ce atenție teatrului. Și-apoi, odată intrată, m-am îndrăgostit așa… pe loc.

De scenă, de repetiții, de public, de adrenalină și de un băiat… Nu mai știu care a fost ordinea. În orice caz, privit din exterior, probabil că influența mamei în toată povestea asta a fost una indirectă, practic doar un factor care a determinat insistența profesoarei, pentru care sunt atât de recunoscătoare, ca să dau audiția”, a spus ea.

Cum se înțelege tânăra cu mama ei și cum s-a schimbat relația dintre cele două

Tânăra a vorbit despre relația cu mama ei și despre faptul că lucrurile între ele stau puțin altfel, de când Cabiria a intrat la facultatea de teatru.

„Mama mă susține parcă din ce în ce mai mult pe măsură ce trece timpul. Relația noastră a înflorit, parcă, de când am început să pășesc în domeniu. Discuțiile noastre sunt altfel, deschiderea noastră una față de cealaltă e alta.

Probabil că așa ar fi fost oricum, probabil că legătura noastră s-ar fi strâns odată cu maturizarea mea, dar faptul că acum împărțim același Univers sau, în orice caz, un procentaj mai mare din el, a ajutat mult în ceea ce privește comunicarea dintre noi”, a spus ea.