Mai multe mașini au luat foc pe A1. Cum a fost posibil așa ceva

Mai multe mașini au luat foc pe A1. Cum a fost posibil așa ceva
Un autotrailer incendiat pe Autostrada A1

În această după-amiază șoferii care au circulat pe Autostrada A1 Deva – Nădlac au avut parte de un eveniment dramatic. Circulația a fost oprită pentru a se putea interveni la fața locului.

Un  autotrailer încărcat cu mașini a luat foc pe Autostrada A1

În această după-amiză un autotrailer care transporta autoturisme a luat pe foc pe Autostrada A1 Deva- Nădlac, pe sensul de mers spre Arad. Conform autorităților aflate la fața locului, toate autoturismele au suferit daune majore, acestea făcându-se scrum. Cei de la INFOTRAFIC au dat și un comunicat în care se precizează existența accidentului de pe Autostrada A1.

ISU Timiș spune că nu sunt victime
Șoferii de pe Autostrada A1 martori la un inecidu de proporții

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, pe sensul către Arad, la kilometrul 452+900 de metri, pe raza localității Traian Vuia (județul Timiș), un trailer încărcat cu autoturisme a luat foc în timpul deplasării. Din acest motiv, circulația rutieră pe sensul sus-menționat este oprită. Nu s-au înregistrat victime.”, se spune în comunicatul INFOTRAFIC.

Daune totale la autoturismele transportate

Reprezentanții SMURD, prezenți la fața locului au anunțat că nu au fost victime, dar daunele provocate de incendiu sunt majore. toată încărcătura autotrailerului suferind daune majore. Autoturisemele transportate sunt făcute scrum. Pentru moment nu se știe care a fost cauza incendiului, urmând ca acest lucru să se stabilească ulterior, după ce se vor face inspecțiile tehnice ale autotrailerului respectiv.

”La locul incendiului s-au deplasat de urgenţă 4 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi 24 de pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu ardere generalizată. S-a acţionat de urgenţă pentru stingerea incendiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire”, a anunţat ISU Timiş.

Umrează ca autoritățile să identifice cauza exactă a incendiului și care este valoarea totală a pagubelor generate de incendiu. Cert este că toată încărcăutra autotrailerului este făcută scrum.

Un alt incident de acest gen, relatat de cei de la ISU Timiș, a avut loc tot pe Autostrada A 1, în care a fost implicat un alt trailer care transporta paleți și alte materiale combustibile. Evenimentul s-a soldat cu bagube materiale, camionul implicat în incendiul respectiv fiind făcut, de asemenea, scrum. ISU Timiș mai spune că nu au fost victime, doar pagube materiale.

”La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul vehicul cu degajări mari de fum, fără posibilități de propagare. Din fericire, șoferul autocamionului s-a evacuat până la sosirea pompierilor și nu a necesitat îngrijiri medicale. După lichidarea incendiului, pompierii au lucrat pentru înlăturarea efectelor negative ale acestuia.”, se mai spune în comunicatul ISU Timiș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI