Magiciana Cristina Strecopitov și-a divulgat secretele siluetei de viespe. Nu, nu e iluzionism! EXCLUSIV

Magiciana Cristina Strecopitov și-a divulgat secretele siluetei de viespe. Nu, nu e iluzionism! EXCLUSIV
Magiciana Cristina Strecopitov

Cristina Strecopitov (31 de ani) este prima femeie–magician din România, cu diplomă. Și nu este doar talentată, ci și năucitor de frumoasă. Artista are un trup de invidiat și, surpriză!, nu depune mari eforturi pentru a arăta ca un fotomodel, fiind doar atentă la ce pune în farfurie: ”Nu sunt adepta dietelor drastice!”, ne-a spus ea, în interviul pentru Impact.ro.

Magiciana Cristina Strecopitov și-a divulgat secretele siluetei de viespe

Contactată de reporterii Impact.ro, Cristina ne-a dezvăluit cum reușește să atragă privirile celor din jur, care sunt trucurile ei de frumusețe:

“Nu sunt adepta dietelor drastice, însă încerc să țin o dietă low-carb. Pe lângă asta, nu mănânc seara, după ora 19.00, și nu prea fac sport. Așa îmi este gena. Dieta low-carb presupune un aport ridicat de grăsime și redus de carbohidrați. Nu am renunțat la ideea de a deveni actriță, acum sunt studentă la Facultatea de Teatru.

Am cursuri de mișcare scenică, dansez mult, mai ies și cu câinele la plimbare și fac plimbări lungi. Toate astea mă țin mereu în formă. Am și o explicație anume în ceea ce privește dieta low–carb: Sufăr de diabet de tipul 1, așa că încerc să mănânc mai puțini carbohidrați”, ne-a mai spus Cristina.

Cristina și-a început activitatea de magician în 2009, după ce a ratat examenul la Actorie

Conștientă de atuurile sale fizice, ea poartă pe scenă ținute sexy, care îi pun în evidență trupul de fotomodel. Ne-a mai mărturisit și faptul că, în ciuda restricțiilor impuse de autorități, activitate sa nu a fost restricționată deloc, dimpotrivă:

“Am un program destul de încărcat. Facultatea de Teatru îmi ocupă foarte mult timp, dar îmi place ce fac, este visul meu din copilărie. Plus, în perioada asta am mai fost și pe la diverse emisiuni de televiziune, am avut activitate, nu mă plâng, nu am stat în casă. Chiar sunt zile când nu îmi mai văd capul de atâta treabă, dar este bine așa cum este”.

La început, familia ei nu a fost de acord: „Ce e magia asta? Tu trebuie să te faci actriță!”

Cristina Strecopitov este un nume cunoscut, în lumea magiei.

„Primele trucuri pe care le-am învățat au fost la 15 ani. Eram în liceu, am câștigat un concurs de ”Miss”, care avea ca premiu un curs gratis de actorie, magie și dans. M-am dus la școala respectivă de artă și primul truc care m-a fascinat a fost dispariția unei batistuțe. Era o batistă roșie și magicianul a făcut-o să dispară de atâtea ori, iar eu niciodată nu m-am prins. Mi-am dorit să învăț și eu și am intrat într-un mic spectacol la 15 ani. Prima oară, pe scenă, mi s-a părut oribil, adică greu”, dezvăluia Cristina, pentru hotnews.ro.

Ea a mai adăugat:

”La început, familia nu a fost de acord: „Ce e magia asta? Tu trebuie să te faci actriță!” au fost vorbele lor. Nu au înțeles și m-au întrebat când am de gând să mă apuc de chestii serioase. Mama, cel puțin doi ani de zile, nu m-a susținut. Era total împotrivă”.