EXCLUSIV Pepe, lovitură de teatru pentru Raluca Pastramă. Ce se va întâmpla cu cele două fetițe ale cuplului

EXCLUSIV Pepe, lovitură de teatru pentru Raluca Pastramă. Ce se va întâmpla cu cele două fetițe ale cuplului
Noi detalii din divorțul scandalos dintre Pepe și Raluca Pastramă

Aflat în plin proces de divorț cu Raluca Pastramă, Pepe și încă actuala lui soție au stabilit deja, cu două săptămâni înaintea înfățișării de la notar, programată la jumătatea lunii februarie, nu doar cum își vor împărți averea, ci și cum vor continua să-și crească, împreună, cele două fete, Maria și Rosa. Ambii și-au dorit custodia comună, fiind convinși că un copil are nevoie și de mamă, și de tată, în același timp.

Surpriza vine însă de la domiciliul pe care-l vor avea copilele. Acestea vor rămâne în casa din Pipera în care locuiește artistul, acolo practic unde au crescut și au universul lor, din primii ani de când au văzut lumina zilei. ”Fetele au ales să locuiască cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, când vor dori!”, ne-au declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, apropiații celebrei familii.

Pepe e în culmea fericirii. Noi detalii din divorțul scandalos

“Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori”

Ca orice mama, Raluca și-ar fi dorit, la rându-i, ca fetele să rămână la ea, dar decizia finală a aparținut însă copilelor. “Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori”, a declarat în exclusivitate pentru impact.ro o persoană apropiată cuplului. Cum aceasta era cea mai mare dorință a lui Pepe, artistul a fost de acord cu propunerea de împărțire a averii, venită de la soția sa.

El îi va ceda grădinița pe care ea a condus-o încă de la înființare, care se află în vila în care a crescut fosta sa soție, imobil cumpărat însă de Pepe de la socrul său, la scurt timp după nuntă. Ce-i drept, Nelu Pastramă i-a vândut casa artistului la un preț mai mic decât cel al pieții, dar și așa suma a fost una destul de consistentă. Totodată, Pepe va face uitat episodul cu fosta sa soție, acesta deținând probe că ar fi fost înșelat, probe care însă vor rămâne în familie.

”Raluca va putea lua fetele de fiecare data când dorește, dar le va aduce apoi, ca să doarmă în vila din Pipera”

O altă decizie luată de cei doi soți în privința fetelor este cea a programului de vizită.

”Raluca le va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face week-end-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, ne-au mai declarat aceleași surse. Recent, cele două fete ale artistului au participat, alături de acesta, la ziua de naștere a mătușii lor, Loredana, sora lui Pepe. Maria și Rosa sunt foarte apropiate de verișorii lor din partea tatălui, cu care petrec foarte mult timp.

Raluca a renunțat la acțiunile din instanță împotriva lui Pepe

Totodată, Raluca a decis să renunțe la plângerea făcută în instanță, în care cerea ordin de protecție împotriva lui Pepe, pe motiv că acesta ar fi agresat-o și și-a retras totodată și acțiunea din instanță ce se referea la anularea hotărârii AGA de la firma lui Pepe, care are în administrare grădinița condusă de aceasta.

Artistul îi va ceda afacerea și o va trece pe firma fostei soții. Inițial, înainte de a ajunge la un punct comun și a reveni la sentimente mai bune, Raluca solicitase nu doar domiciliul fetelor în casa părinților săi, în care locuiește în prezent, ci și o pensie alimentară lunară, de 7.000 de euro, de la Ionuț Nicolae Pascu.

Pepe a anunțat divorțul pe Youtube: ”Nu există un motiv major!”

Pepe a fost cel care a anunțat divorțul de Raluca, la începutul lunii noiembrie, pe propriul său canal de Youtube. Cei doi nu mai locuiau împreună de două săptămâni și deciseseră deja că între ei nu mai există cale de împăcare.

“Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul!”, a spus Pepe, pe canalul său de YouTube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI