Magda Ciumac rupe tăcerea despre Tolea, fostul ei soț. Unde s-ar afla bărbatul, de fapt EXCLUSIV

Magda Ciumac rupe tăcerea despre Tolea, fostul ei soț. Unde s-ar afla bărbatul, de fapt EXCLUSIV
Magda Ciumac susține că și-a crescut singură copilul, pe Alexander, ajuns acum la 16 ani

Magda Ciumac rupe tăcerea despre Tolea! Fosta soție a celebrului Tolea, Magda Ciumac declară că doar „karma” a adus-o în lumea televiziunii. Vedeta spune că nu vrea să mai aibă de-a face cu așa ceva. Declarațiile, în exclusivitate pentru Impact.ro, vin la mai bine de 15 ani de când a cunoscut-o întreaga țară.

Magda Ciumac e încă departe de a fi uitată

La cei 39 de ani pe care-i numără, Magda Ciumac e încă departe de a fi uitată de lumea care a îndrăgit-o. Mai ales din perioada în care alături de Dan Diaconescu comenta seară de seară, la „OTV”, dispariția Elodiei Ghinescu.

Ea a recunoscut pentru Impact.ro că mai primește și azi, după mai bine de 15 ani, tot felul de propuneri de colaborare cu diverse televiziuni. Vedeta susține că vremea aparițiilor sale pe micile noastre ecrane a trecut.

„Toată povestea aceea legată de relația mea cu televiziunea a stat sub semnul conjuncturii. Pe atunci aveam 21 de ani și vedeam cu alți ochi lumea.

Astăzi ne-am schimbat, și eu, și lumea! Tot Magda Ciumac am rămas, dar văd altfel lucrurile.

Așa că prezența mea în lumea televiziunii nu mai e de actualitate!”, a început ea seria confesiunilor pentru impact.ro.

„Nu regret nimic! Absolut nimic!”

Din capul locului adăugă că nu regretă absolut nimic din cele întâmplate: „Nu regret nimic! Absolut nimic! Asta a fost karma mea!

„M-am ghidat mereu după zicala care spune că lucrurile vin la vremea lor și trebuie acceptate ca atare. Asta am făcut și eu!”, adaugă frumușica brunetă.

Magda Ciumac rupe tăcerea despre Tolea

Există însă și un capitol care pare încă să-i sfredelească viața. E vorba despre fostului ei soț, Tolea Ciumac, împreună cu care are un băiat.

„Alexander, iar nu Sașa cum îi spune multă lume, a împlinit 16 ani și a trecut clasa a XI-a. M-am luptat pentru custodia lui și am obținut-o, deși nu mi-a fost deloc ușor.

Nici să conving instanța că am dreptate, nici să-l cresc. Tolea nu i-a adus nici măcar o bomboană, în 16 ani!

Ce să mai vorbim despre pensie alimentară sau altceva?!”, indică fosta vedetă de la OTV.

Magda recunoaște că știe că fostul ei soț ar trăi în Italia, alături de o fată mult mai tânără ca el.

Tânăra i-a dăruit la rându-i tot un băiat: „Și p-ăsta l-a botezat tot Sașa, de parcă alt prenume nu ar mai exista pentru el! În fine, nu e treaba mea!”.

Adeptă și a principiului, „de unde ai plecat, nu e cazul să te mai întorci”, Magda Ciumac mai spune că „încă mai crede în instituția căsătoriei”, dar nu se va mai grăbi să facă acest pas.

„Eu cred în instituția căsătoriei încă. Dacă voi mai fi cerută și voi considera că trebuie să fac acest pas, îl voi face fără niciun fel de ezitare.

După cum nu aș spune nu niciunui alt copil. Fac parte din categoria femeilor care nu sunt capabile să facă un avort. Pentru mine, un avort e asemenea unei crime!

Însă acum trăiesc clipa și habar nu am ce-mi rezervă viitorul!”, e de părere aceeași Magda Ciumac.

Pe de altă parte, recunoaște că lumea o recunoaște încă pe stradă: „Oameni pe care nu-i știu mă salută și azi! Și le răspund mereu. Mai e și câte unul care încearcă să facă pe șmecherul și mă salută cu formule de gen `Bună, Elodia!`. De obicei ăstora nu le răspund, dar am ac de cojocul tuturor. Celor mai agresivi le spun că seamănă cu Cioacă și mă lasă în pace. Numele ăsta de Cioacă funcționează întotdeauna!”.