Magazinul care a dat gratis bijuterii din aur. Clienții au năvălit în locație, ce a urmat

Magazinul care a dat gratis bijuterii din aur. Clienții au năvălit în locație, ce a urmat

Idee originală în Chișinău! Pentru a-și face cunoscută afacerea, proprietarul unui magazin de bijuterii a oferit gratis obiecte din aur și argint, oamenii îmbulzindu-se în interior pentru a obține chilipirurile. Întâmplarea a fost filmată, iar imaginile au făcut valuri pe internet, stârnind diverse reacții. Ce a spus patronul în încercarea de a-și justifica gestul, afli în continuare.

Magazinul care a dat gratis bijuterii din aur

Patronii de magazine se întrec în idei care mai de care mai interesante atunci când vine vorba de promovarea propriilor afaceri. Așa se face că un bărbat din Chișinău a venit cu un plan care le întrece pe toate.

Comerciantul s-a deghizat în personajul principal al sărbătorilor de iarnă, în Moș Crăciun, și a oferit oamenilor un kilogram de bijuterii din aur și argint în mod gratuit cu scopul de a atrage, bineînțeles, cumpărători.

În fața magazinului s-au îmbrâncit câteva zeci de oameni pentru a prinde măcar o mică parte din accesoriile prețioase pe care posesorul le-a aruncat în mulțime. Lucrurile nu s-au întâmplat însă cum și-a închipuit bărbatul, membrii gloatei ajungând aproape la încăierare.

Proprietarul magazinului a declarat, într-o apariție la o televiziune locală, că nu a aruncat cu bijuterii în oameni, ci le-a aruncat în aer, iar aceștia le-au prins.

Citește și: Bijuteriile de lux pe care le promovează Iulia Albu. Ajung și la 25.000 de euro

Clienții au năvălit în locație, ce a urmat

Momentul a fost filmat de mai multe persoane, iar imaginile s-au viralizat cât ai zice pește. Puteți observa în videoclipul de mai jos cum mulțimea se îmbulzește să prindă bijuteriile din aur și argint.

Părerile cu privire la incident sunt împărțite, unii internauți considerând că patronul a exploatat disperarea oamenilor de a obține ceva gratuit. Prin urmare, gestul acestuia ar fi unul condamnabil.

„N-am aruncat, cum este acum, manipularea asta, în oameni. Noi am aruncat în aer şi lumea deja prindea (…) Cei mai norocoşi au prins, eu am văzut cu ochii mei studenţi de la internatul sportiv, băieţi şi fete, care se duc acum la ţară cu cadouri pentru mama, sora, mătuşa, bunici.

Dacă asta e rău, eu las la discreţia celor care nu au făcut nimic, dar sunt dispuşi să comenteze pe reţele (n.r. rețelele sociale)“, a transmis proprietarul magazinului din Chișinău.