Bijuteriile de lux pe care le promovează Iulia Albu. Ajung și la 25.000 de euro

Bijuteriile de lux pe care le promovează Iulia Albu. Ajung și la 25.000 de euro
La ce bijuterii face reclamă Iulia Albu

Iulia Albu i-a obișnuit pe fanii săi cu stilul extravagant, prin care propune diferite piese de o frumusețe aparte. Vedeta este o mare iubitoare de bijuterii, așa că s-a decis să promoveze astfel de obiecte și în mediul online. Accesoriile au un preț piperat.

Iulia Albu, un nou proiect. Ce le-a transmis fanilor

Iulia Albu se ocupă de promovarea unor bijuterii speciale, care o au fost expuse într-o expoziție. Aceasta și-a anunțat admiratorii că o să fie organizată și o licitație pentru cei care își doresc să pună mâna pe câteva piese rare. Ele pot să fie oferite drept cadou pentru cei dragi sau adăugate în colecția proprie.

Ba chiar, criticul de modă a făcut și o selecție pentru ca fanii săi să poată observa unele dintre cele mai frumoase bijuterii care fac parte din colecția formată din 300 de piese rare. Licitația o să se desfășoare joi, 16 decembrie, de la ora 19:00. Accesoriile pornesc de la 100 de euro și ajung la 25.000 de euro.

„Te invit la Palatul Cesianu-Racoviță, pentru a ne bucura împreuna de impresionanta expoziție de bijuterii Belle Epoque si ART Deco începând de astăzi, în regim gratuit, iar pe 16 decembrie la licitația dedicată pe platforma Artmark Live prin intermediul unui cont activ, realizat cu cel putin 24 de ore înaintea evenimentului.

Iubitoarele accesoriilor de lux sau domnii care optează pentru un dar de colecție pot alege dintr-o gamă largă de bijuterii cu prețuri pe măsura unui cadou de Crăciun, plecând de la prețuri de pornire de 100 de euro și care ajung până la 25.000 de euro – inele din aur, cu diamante și safire rare, seturi de cercei și coliere din perle, lanțuri cu pandantive, multe purtând numele unor branduri renumite precum: Fabergé, Cartier sau Pheres.

Let it snow, ladies!”, a spus Iulia Albu, pe Instagram.

Ce bijuterii a prezentat Iulia Albu

Iulia Albu a dezvăluit și câteva imagini în mediul online în care apare în ținute rafinate, accesorizate cu bijuterii de lux. Vedeta a ales un inel din aur alb, decorat cu un diamant albastru și briliante. Prețul pentru această bijuterie pornește de la 10.000 de euro în licitație, potrivit Click!.

Ea a mai propus un colier Belle Epoque din aur și argint, decorat cu perle și diamante. Piesa de o eleganță aparte prezintă povestea unui accesoriu creat într-un atelier din România, făurit chiar de Joseph Resch.

Accesoriul pornește de la 4.000 de euro și este însoțit de cutia originală Joseph Resch Fils. Mai mult, vedeta a prezentat încă un inel de aur alb, ornat cu smarald de Zambia și trei rânduri concentrice de diamante.

Bijuteria reflectă frumusețea Art Deco și pornește de la 2.000 de euro, fiind însoțită și de certificat ALGT.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)