Madonna, blocată pe Instagram. Ce imagini a putut să posteze artista pe rețelele de socializare

Madonna, blocată pe Instagram. Ce imagini a putut să posteze artista pe rețelele de socializare
Madonna a fost blocată pe Instagram după o postare controversată

Madonna a rămas uimită după ce a văzut că i s-a interzis accesul în direct pe Instagram. Cu toate astea, decizia șefilor aplicației a venit la scurt timp după ce ea a încălcat anumite reguli. Starul internațional a observat ce s-a întâmplat cu pagina ei tocmai când era pe cale să discute cu fanii săi pe platforma în cauză. Notificarea primită a făcut-o pe artistă să rămână fără reacție.

Madonna, fără acces pe Instagram: ce a postat înainte să nu mai aibă acces?

Madonna mizează foarte mult pe rețelele de socializare la fel care orice altă persoană publică. Celebra cântăreață ține legătura cu fanii în special pe Instagram.

Iată că ea a rămas recent fără reacție după ce a primit o notificare în care era anunțată că accesul îi este restricționat din cauză că a încălcat anumite reguli ale comunității.

Mai exact, solista în vârstă de 63 de ani a văzut mesajul primit de aplicație chiar când era pe cale să discute cu cei care o iubesc.

Blondina postase anterior o serie de poze extrem de sexy cu ea. Vedeta s-a enervat și a spus: „Suntem blocați de la live? Ce se întâmplă? Nu am purtat atâtea haine în viața mea. Sunt fără cuvinte.”

A încălcat din nou regula

În trecut, solista a mai avut postări șterse de Instagram pentru că erau împotriva regulilor. Ea a distribuit chiar anul trecut poze cu zonele intime în timp ce era îmbrăcată doar cu un anumit tip de lenjerie în stil bondage.

Cântăreața s-a arătat extrem de furioasă și dezgustată de atitudinea celor care dețin această platformă. Ea s-a înfuriat la acea vreme:

„Repostez fotografiile luate de Instagram fără avertisment sau notificare… Motivul pe care mi l-a dat conducerea care nu se ocupă de contul meu a fost că o mică parte din mamelonul meu a fost expusă.

„Încă este uimitor pentru mine că trăim într-o cultură care permite ca fiecare centimetru din corpul unei femei să fie arătat, cu excepția unui mamelon.”

O altă cântăreață cunoscută a intervenit în scandal și a fost de partea solistei. Nici starul nu a fost de acord cu regula de pe Instagram.

Cântăreața Papa Don’t Preach a continuat: „De parcă asta ar fi singura parte a anatomiei unei femei care ar putea fi sexualizată. Sfârcul care hrănește copilul! Nu poate fi perceput sfârcul unui bărbat ca fiind erotic?!! Și cum rămâne cu fundul unei femei, care nu este niciodată cenzurat nicăieri. ”