Mădălina Pamfile, din nou însărcinată! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului

Mădălina Pamfile, din nou însărcinată! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului
Mădălina Pamfile este din nou însărcinată! Ce sex are bebelușul

Mădălina Pamfile a șocat pentru a doua oară! Cunoscută la începuturi cu o viață tumultoasă și cu alegeri care nu ar indica deloc viața pe care o are acum, Mădălina nu doar că a reușit să-și facă o familie, ci și să o mărească. Focoasa brunetă, devenită cunoscută în rolul de asistentă de televizune, a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară. Ce sex are bebelușul?

Mădălina Pamfile este din nou însărcinată!

Mădălina Pamfile a devenit cunoscută în show-ul lui Dan Capatos, loc unde mai toate tinerele de pe atunci voiau să ajungă. Fosta asistentă păcătoasă este din nou în culmea fericirii. Aceasta va deveni din nou mămică! Mesajele de felicitare din partea fanilor de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară, după auzirea veștii frumoase.

Pamfile este din nou însărcinată
Pamfile este din nou însărcinată

Datorită valului de încurajări, bruneta a și mărturisit care este sexul celui de-al doilea bebeluș. Amintim că Mădălina s-a retras în Spania, alături de iubitul său cu care are încă un copil. Aceasta, cu toate că acum este în culmea fericirii, în anul 2017 lucrurile nu stăteau așa. Fosta asistentă abia se despărțea atunci de fostul soț cu care s-a iubit preț de doi ani.

Mădălina Pamfile este din nou gravidă
Mădălina Pamfile este din nou gravidă

Ce sex are bebelușul?

Mădălina, datorită valului uriaș de comentarii și felicitări de pe rețelele de socializare, a decis să facă anunțul cel mare. Se pare că aceasta este menită să fie mamă de fete. Da! În familia fostei asistente va mai veni o fetiță. „Este o fetiţă”, a fost mesajul Mădălinei Pamfile.  „Nu vreau să apar la TV momentan, nu dau interviu cu nimeni. Sunt un pic grăsuță. Da, sunt însărcinată. Sunt însărcinată în 7 luni. O să am o fetiță”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI