Cristina Ich este însărcinată. Cine este tatăl copilului pe care îl va avea. A recunoscut tot

Cristina Ich este însărcinată. Cine este tatăl copilului pe care îl va avea. A recunoscut tot
Cristina Ich este însărcinată!

Regina Instagramului, sau așa cum a devenit cunoscută, Angelina Jolie de România, este însărcinată! Frumoasa brunetă va deveni în curând mamă pentru prima oară.

Cristina Ich este însărcinată!

Cristina Ich va deveni în curând mamă pentru prima oară! Cu toate că până acum a infirmat zvonurile despre o posibilă sarcină, aceasta se pare că s-a ferit doar în primele luni de sarcină să spună adevărul pentr a fi sigură că lucrurile decurg bine.

„Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: “Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită”!
Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine.” Iubita lui Alex Pițurcă a postat un mesaj pe o rețea de socializare unde și-a scirs totate trăirile importante din cele primele 6 luni de când a rămas gravidă.

Cristina Ich este însărcinată
Cristina Ich este însărcinată

„…și da… este băiat. :)”

Aceasta a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor și că 1.000 de gânduri i-au venit în minte, dar unul singur era concluzia perfectă că nu trebuie să-și mai facă griji și că fericirea de acum se va întinde pe toată viața, anume că: “Ich, nu mai ești singură!”, spunea vedeta. „Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat! Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da… este băiat. :)”

„M-am trezit din această singuratate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care il iubesc și cu un copil ce urmează să vină. Sună ciudat și asemanător miilor de povești de dragoste (nu mi place chestia asta ?) dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înteleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții, sunt de mii de ani aceleași. Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine”, a fost o parte din mesajul de pe o rețea de socializare.

Alex Pițurcă, violent cu mama copilului său?

O altă este a surprins, din păcate, la extrema cealaltă. Cu toate că Ich a recunoscut în repetate rânduri că alături de ea se află băratul perfect, sursa din anturajul vedetei afirmă că iubirea vieții sale, Alex Pițurcă, este violent cu aceasta.

Alex Pițurcă, violent cu Cristina Ich
Alex Pițurcă, violent cu Cristina Ich
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI