Andreea Mantea este uluită. O concurentă de la Puterea Dragostei ar fi rămas însărcinată în timpul filmărilor de la Kanal D

Puterea Dragostei a demonstrat încă din primul sezon că este emisiunea controverselor. Nici al doilea nu a început mai departe de șablonul dintâi, dar asta le întrece pe toate. O concurentă din sezonul 1 ar fi rămas însărcinată în timpul filmărilor. Despre cine este vorba?

Concurentă de la Puterea Dragostei, însărcinată în timpul filmărilor?

După finele primului sezon al emisiunii Puterea Dragostei, numeroase zvonuri au apărut în mediul online. Concurenții de la show-ul dragostei au acum parte de multă notorietate, astfel că sunt luați la vizor la fiecare gest de pe rețelele de socializare și nu numai. Simina, cea care a reușit să-și găsească alesul inimii, cel cu care vrea să facă un copil. Simina a avut parte de un eșec alături de Jador, primul pe care a pus ochii în primul sezon, dar mai apoi a dat de Alex Zănoagă, cel cu care se vede împreună și peste mulți, mulți ani. Tânăra a recunoscut că au planuri mari de viitor. Cei doi vor să-și deschidă o afacere și lucrează intens la un bebeluș.

„Ne vom muta împreună. Vrem să facem ceva împreună. El vrea să-și deschidă o frizerie, eu oricum puneam gene, unghii…îmi doresc și un copil. Am încercat, încercăm. Să facem un bebe. Îmi doresc mult un copil. Suntem împreună de patru luni.”

Alex și Simina vor să devin părinți cât de curând
Alex și Simina vor să devin părinți cât de curând

„Nu ne poate ține uniți căsătoria, dar îmi doresc să avem același nume”

„Sunt sigură că ne vom descurca. Întotdeauna m-am descurcat, nu am avut nevoie de ajutorul părinților mei. Cred că și acum mă voi descurca. Am discutat despre cum se vor schimba distracțiile după ce vom avea un copilaș.

Nu m-a cerut. Știe unde vreau să fiu cerută. Sunt curioasă dacă mai știe. Am spus că vreau să fiu cerută atunci când sari cu parașuta… Pentru mine e doar un act în plus. Nu cred că ne poate ține uniți. Dar îmi doresc ca, atunci când vom avea un copil, să avem același nume”, a declarat Simina la Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI