26 sept. 2024 | 10:32

Mădălina Ghenea, ravisantă la Săptămâna Modei de la Milano. Vedeta și-a etalat trupul perfect într-o rochie cu spatele gol

Monden
Mădălina Ghenea, ravisantă la Săptămâna Modei de la Milano. Vedeta și-a etalat trupul perfect într-o rochie cu spatele gol
„Au trecut 23 de ani, dar eu am același entuziasm să lucrez și mă bucur.”

În urmă cu 4 zile, lumea bună a modei s-a strâns în cel mai frumos oraș italian. Pe 22 septembrie a avut loc unul din cele mai importante evenimente de modă european. Printre invitații de la acest eveniment, și Mădălina Ghenea, ravisantă la Săptămâna Modei de la Milano. Imaginile apărute pe internet arată cum vedeta și-a etalat trupul perfect într-o rochie cu spatele gol.

Pe 22 septembrie a început Săptămâna Modei de la Milano

În lumea creatorilor de modă, evenimentul milanez este unul din cele mai importante, fiind prezenți cele mai mari nume, case de modă, și fotomodele cunoscute la nivel mondial. În afară de aparițiile de pe cat-walk, în cadrul evenimentului Săptămâna Modei de la Milano s-a acordat și câteva premii importante și substanțiale.

Mădălina Ghenea, ravisantă la Săptămâna Modei de la Milano. Vedeta și-a etalat trupul perfect într-o rochie cu spatele gol

Pe 22 septembrie, Golden Goose a primit premiul Groundbreaker Award pe scena CNMI Sustainable Fashion Awards 2024 pentru proiectul Yatay Lab.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Teatro alla Scala din Milano, Silvio Campara, CEO al Golden și Umberto De Marco, președinte al Coronet Group au fost premiați de renumita actriță italiană Matilde Gioli și de supermodelul brazilian Isabeli Fontana.

Calendarul de modă dedicat colecțiilor prêt-à-porter feminine pentru primăvara/vara 2025 la Săptămâna Modei de la Milano a fost deschis cu Fendi, Marni, Alberta Ferretti și Iceberg.

Printre marile branduri, Etro a urcat pe podium miercuri, Max Mara și Prada joi, Gucci vineri, iar Ferragamo, Dolce&Gabbana și Bottega Veneta își vor etala colecțiile sâmbătă, printre altele.

Mădălina Ghenea, ravisantă la Săptămâna Modei de la Milano

Printre numele importante prezente la acest eveniment plin de lux, strălucire și frumuseți, una i una, s-a aflat și Mădălina Ghenea, ravisantă la acest important eveniment.

„Au trecut 23 de ani, dar eu am același entuziasm să lucrez și mă bucur. De fiecare dată simt că este o binecuvântare, simt că sunt norocoasă, asta am spus mereu.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Cu siguranță este o meserie care câteodată, normal, este și complicată, sunt multe sacrificii.

Am început foarte devreme, la 14 ani, este mult prea devreme, cred eu. Am același entuziasm ca acum 23 de ani”, spunea Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea, ravisantă la Săptămâna Modei de la Milano. Vedeta și-a etalat trupul perfect într-o rochie cu spatele gol

De altfel frumoasa româncă, mult schimbată față de ceea ce vedeau spectatorii în „The House of Gucci”, unde  o interpreta pe celebra Sophia Loren, a apărut într-o roche albă, cu un spate gol generos, cu care a întors toate privirile.

Mădălina Ghenea avea să publice o imagine de la eveniment pe contul ei de Instagram, scriind în dreptul acesteia:

„Și, desigur, un fel de întârziere pentru a posta acest lucru, dar eu sunt non stop la lucru, așa că aici aveți câteva momente filmate în cele 24 de ore în Milano CNMI Sustainable Fashion Awards 2024 – Milano Fashion Week – Womenswear Spring/Summer 2025”

Frumoasa Mădălina Ghenea, mămică full-time

După cum bine se știe, frumoasa Mădălina Ghenea, pe lângă aparițiile sale pe cat-walk, este și mămică full-time, pentru fiica ei Charlotte, din relația cu Matei Stratan.

Nu cu multă vreme în urmă, vedeta lua decizia de a vorbi despre fiica ei, azi în vârstă de 7 ani, și de cât de mult timp acordă creșterii sale:

„Acum pot, acum reușesc să împart foarte bine și cariera, și timpul care de fiecare dată este o prioritate pentru mine, timpul petrecut cu fiica mea și cu părinții mei, cu familia.

Eu sunt și mamă, și tată, și mi-am dorit-o foarte mult. Este marea mea realizare, este cel mai important proiect al meu, pentru că este un proiect, cu siguranță”, a mai declarat Mădălina Ghenea.

Au fost evenimente importante la Milano

În cadrul evenimentelor din Săptămâna Modei de la Milano se vor mai sărbători și alte personalități, precum și a 50-a aniversare a Iceberg. De asemenea, Laura Biagiotti va marca, de asemenea, 50 de ani de la debutul primei sale colecții în timpul Săptămânii modei de la Milano.

Mădălina Ghenea, ravisantă la Săptămâna Modei de la Milano. Vedeta și-a etalat trupul perfect într-o rochie cu spatele gol

Iar Redemption și-a marcat cea de-a 10-a aniversare cu un spectacol pe 17 septembrie, în timp ce Vogue Italia și-a sărbătorit cei 60 de ani cu o expoziție, „Sixty Years of Vogue Italia”, la Palazzo Citterio, care a avut loc între 19 și 21 septembrie.

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro