Mădălina Ghenea, mesaj inedit despre Bobby Păunescu. Fanii ei sunt intrigați

Mădălina Ghenea, mesaj inedit despre Bobby Păunescu. Fanii ei sunt intrigați
Madalina Ghenea, mesaj inedit despre Bobby Paunescu. Fanii ei sunt intrigati

Frumoasa Mădălina Ghenea a făcut anunțul pe care toți admiratorii ei îl așteptau. Fanii ei sunt intrigați. Ce a postat celebra actriță despre regizorul Bobby Păunescu, pe contul său de pe Instagram. Nimănui nu i-a venit să creadă când au citit mesajul brunetei de 33 de ani din Slatina. 

Mădălina Ghenea, mesaj inedit despre Bobby Păunescu

Veste uriașă pentru fanii Mădălinei Ghenea. Superba olteancă ar putea fi protagonista celui mai important proiect cinematografic românesc din ultimele trei decenii. Actrița care a cucerit inimile tuturor italienilor și-a pus fanii pe jar cu ultima postare din mediul online. Mădălina le-a dat tuturor de înțeles că ar face parte din cel mai nou proiect semnat de regizorul Bobby Păunescu.

Frumoasa brunetă a pus o postare pe Instagram în care a l-a etichetat pe faimosul regizor, spunând că se simte „foarte norocoasă de a face parte din acest proiec.” Fostul soț al lui Alice Peneacă distribuit și el mesajul româncei, entuziasmat de participarea ei. Mădălina Ghenea nu a oferit mai multe detalii despre proiect, însă internauții sunt foarte curioși să vadă ce va urma.

Mădălina Ghenea o va juca pe Sophia Loren într-un film la Hollywood

Mădălina Ghenea pare să fie exemplu viu al proverbului care spune că, atunci când nu ai noroc în dragoste ai noroc în carieră. Frumoasa româncă a primit o veste excelentă, la scurt timp după ce a fost părăsită de fotbalistul Nicolo Zaniolo de la AS Roma. Actrița de 33 de ani o va interpreta pe marea actriță Sophia Loren în filmul “House of Gucci”. Conform surselor noastre, Mădălina Ghenea a obținut proba în doar 20 de minute, după ce a fost sunată personal de către marele regizor american Ridley Scott.

Rolul Sophiei Loren i se va potrivi mănușă superbei oltence din Slatina. Mădălina Ghenea a fost asemănată, de foarte multe ori, în presa internațională cu actrița din Ciociara, fiind considerată o versiune mai tânără a acesteia.

În urmă cu două săptămâni, Mădălina Ghenea a fost fotografiată la Roma, chiar în momentele în care filma alături de Al Pacino, deși nu a fost anunțată oficial ca fiind parte din distribuția filmului. Chiar dacă rolul pe care olteanca îl va interpreta nu este unul de protagonistă, frumoasa româncă va primi suma frumușică de 50.000 de euro pentru apariția ei în această peliculă. Banii sunt importanți, într-adevăr, dar  filmul “House of Gucci” reprezintă, în primul rând, o oportunitate excepțională pentru cariera Mădălinei Ghenea, care va dobândi notorietate la Hollywood.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI