Mădălin Ionescu revine la TV. Luni este programată prima emisiune

Mădălin Ionescu revine la TV. Luni este programată prima emisiune
Madălin Ionescu, din nou pe micile ecrane

Mădălin Ionescu revine în forță pe micile ecrane. După o pauză de aproximativ un an de zile, prezentatorul TV va avea, din nou, propriu său show. Cum se va numi acesta și pe ce post va fi difuzată emisiunea?

Mădălin Ionescu, revine în forță

După o pauză lungă, vedeta TV va reveni pe micile ecrane, unde va prezenta emisiunea „Mădălin Ionescu Show”. Prezentatorul a semnat deja cu o televiziune și pare pregătit pentru a-și relua activitatea care l-a consacrat. Emisiunea lui Mădălin Ionescu va fi difuzată pe postul Metropola Tv și va fi lansată începând cu data de 22 februarie, la ora 22:00, conform paginademedia.ro

Mădălin Ionescu a debutat în televiziune în urmă cu 20 de ani. El a fost de-a lungul timpului prezentatorul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, apoi a emisiunii „WowBiz”, de la Kanal D.

Metropola Tv aparține Consiliului Local Voluntari, condus de către Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Vedeta s-a lansat în TV în urmă cu 20 de ani

Mădălin Ionescu a debutat în televiziune în urmă cu 20 de ani, atunci când omul de afaceri Silviu Prigoană a lansat postul Realitatea TV. Prigoană a povestit pentru sursa precizată, cum a fost întâlnitrea sa cu Mădălin Ionescu.

„A mai venit Mădălin Ionescu, era profesor de istorie. A spus aș vrea să prezint știrile la dumneavoastră. A încercat el de vreo două ori să prezinte știrile (la fel și Gâdea, a încercat să prezinte știrile, dar vorbea ca o mitralieră de pe prompter). N-a ținut cu știrile și i-am zis: măi tu trebuie să faci, totuși, un talk-show social.

Am reușit cu domnul Mădălin Ionescu, am făcut la început o emisiune istorică, după care mi-am dat seama că nu merge, și am făcut o emisiune despre chestii oculte, ascunse, pentru că el avea talent în chestii de-astea. Am numit-o Adevărul din spatele adevărului, care se ocupa în general de masonerie și tot felul de lucruri mai puțin cunoscute de public, care atrăgeau și făceau rating, a spus Silviu Prigoană la acea vreme.

Urmăriți Playtech.ro și pe