Macaulay Culkin îl apără pe Michael Jackson: ce a spus actorul din Singur Acasă despre relație

Macaulay Culkin îl apără pe Michael Jackson: ce a spus actorul din Singur Acasă despre relație

Acuzele de pedofilie la adresa lui Michael Jackson au reieșit la iveală în ultimele luni din cauza documentarului Leaving Neverland. Macaulay Culkin a fost prieten cu Jackson și a încercat să-l apere.

Pe parcursul vieții, Michael Jackson a avut mai multe relații de prietenie cu adolescenți. Conform unui nou documentar distribuit de HBO care a început să facă valuri online, relațiile respective s-au denaturat către pedofilie în unele circumstanțe. Macaulay Culkin a avut o relație foarte apropiată cu regele muzicii pop și, de curând, i-a luat apărarea artistului.

Cei mai mulți l-au văzut pe Culkin alături de Jackson în videoclipul memorabil de mai jos. Aceea a fost însă doar o fațetă a relației dintre cei doi. Din câte se pare, petreceau destul de mult timp împreună din cauza unui grad sporit de empatie pe marginea faptului că experiența de a fi vedete de la vârste foarte fragede i-a afectat într-o oarecare măsură pe amândoi.

În orice caz, Culkin a negat în numeroase situații că ar fi fost vorba de vreun act de pedofilie acolo, chiar dacă a dormit de mai multe ori în același pat cu Michael Jackson. A fost prezent și la procesul de molestare împotriva lui Jackson din 2005. Atunci, a confirmat existența unei sonerii în drum spre dormitorul superstarului din Neverland – un sistem care îl avertiza pe Jackson când cineva se apropie de cameră.

Cele mai recente declarații au fost făcut de Macaulay Culkin pe acest subiect în podcastul Inside of You. „Este aproape simplu să spui că era ciudată (n.r. relația dintre ei) sau ceva de genul, însă nu a fost, pentru că avea sens. (…) M-a contactat pentru că mi se întâmplau multe lucruri majore într-un timp scurt. Cred că s-a identificat cu asta”, a spus Culkin.

Actorul a afirmat că relația apropiată dintre ei a plecat de la faptul că l-a tratat mereu normal pe regele muzicii pop. „Cred că este unul dintre motivele pentru care ne-am înțeles atât de bine, toată lumea îi transmite cât de impresionată este de el. Așa că atunci când cineva l-a tratat ca pe o persoană normală… Este atât de simplu”, a continuat actorul din „Home Alone”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI