Luna plină din 28 ianuarie 2021. Ce este interzis să faci, mare atenție

Luna plină din 28 ianuarie 2021. Ce este interzis să faci, mare atenție
Luna plină 28 ianuarie 2021: ce este interzis să faci azi

Pe 28 ianuarie este prima Lună plină din anul 2021, care se formează sub patronajul Vărsătorului, când soarele este în Leu. Cum ne afectează și ce este interzis să faci?

28 ianuarie 2021 – Lună plină

Energia Leului este una a acțiunii și a asumării responsabilității pentru a ajunge acolo unde visăm. Ea ne îndeamnă să construim, să acționăm, să fim liderii propriei vieți și să ne ducem pașii spre traiectorii potrivite, pentru ca într-un final să ne îndeplinim dorințele.

Berbec

Uită de obiceiul format de a te uita la capra vecinului și începe să faci acțiuni pentru tine. Ești pus în fața unor situații complexe și complicate pe alocuri, iar energia Lunii Pline te va motiva enorm să faci ceva în acest sens.

Taur

Nu uita că cel mai prețios dar pentru cei dragi este timpul tău. Oferă-l și nu mai fi atât de dur cu persoana iubită. Este cazul să fii mai tolerant, deschis și să mai uiți din tipicuri.

Gemeni

Orice drum este presărat și cu mici ambuteiaje, așa că nu porni în noua ta aventură fără să ții cont de acest aspect.

Rac

Nu te mai plânge așa mult. Și ce dacă unele lucruri au ieșit așa cum nu plănuiai? Ar fi bine să începi să faci ceva cu adevărat și să schimbi drumul pe care ești, căci acesta nu îți aduce prea multe beneficii.

Leu

Energia Lunii este datorată ție, ceea ce înseamnă că pe 28 ianuarie poți face tot ce îți trece prin cap, mai puțin să lenevești. Nici să încerci să-ți priezi ziua astfel.

Fecioară

Renunță la ipohondrie și nu mai pune răul în față. Sunt atâtea lucruri bune în jurul tău de care te poți bucura, dar tu te încăpățânezi să vezi doar aspectele negative.

Balanță

Nu porni conflicte pe care nu le poți stăpâni și nu te avânta în situații pe care știi din capul locului că nu le poți controla sau nici măcar duce. Ține cont de aceste două reguli de fiecare dată când lași foc în urma ta.

Scorpion

Schimbă tactica. Persuasiunea, vechea modalitate prin care operezi diferite situații din viața ta, nu mai ține. Manipularea nu-și mai face efectul oricât de mult ți-ai pune mintea la contribuție.

Săgetător

Este momentul perfect să te bucuri de tot ceea ce ai. Lasă necazurile deoparte și nu te mai frământa pentru orice problemă minoră.

Capricorn

Nu ridica tonul la cei mai în etate din familia ta, chiar dacă îți greșesc ori dacă ți se pare că au o metalitate neconformă cu vremurile în care trăim.

Vărsător

Ești în prim-plan în această perioadă, iar Luna plină aduce momente spectaculoase în viața ta. Totul stă doar în puterea ta de a te bucura de ele.

Pești

Renunță la încăpățânare fiindcă pot exista victime colaterale, poate chiar persoane care au mai plecat din viața ta și s-au reîntors. Analizează la rece tot ceea ce se întâmplă pentru a ieși din impas. Comunică mai mult, nu ai niciun motiv să n-o faci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI