05 iun. 2020 | 11:31

Lună plină în Săgetător, 5 iunie 2020. Nori negri pentru două zodii. Cine are noroc la bani

Monden
Lună plină în Săgetător, 5 iunie 2020. Nori negri pentru două zodii. Cine are noroc la bani
Horoscop 5 iunie, influențat puternic de Luna plină în Săgetător

Luna plină în Săgetător vine pe 5 iunie cu vești proaste pentru mai multe zodii, dar aduce și speranțe pentru altele. Dacă unele zodii își văd planurile năruite, altele se pregătesc să renască parcă din propria cenușă.

Horoscop 5 iunie, influențat puternic de Luna plină în Săgetător

Berbec

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului au noroc de bani și au șanse reale să iasă dintr-o încurcătură în care au ajuns tot din vina lor. Acasă, familia te susține în orice demers întreprinzi.

Taur

Taurul are parte de momente tensionate, atât la serviciu, cât și acasă. Șefii le dau un proiect foarte dificil, care aproape îi fac să renunțe, iar partenerul de viață este plin de reproșuri.

Horoscop 5 iunie, influențat puternic de Luna plină în Săgetător

Horoscop 5 iunie, influențat puternic de Luna plină în Săgetător

Gemeni

Gemenii întâmpină probleme, dar trec ușor peste ele, deoarece au învățat din greșelile din trecut. Acasă,patenerul de viață are să-ți reproșeze ceva, dar vei reuși să scazi nivelul tensiunii și veți avea parte de încă  noapte liniștită.

Rac

Luna plină în Săgetător le va aduce Racilor nesiguranță. Vor privi cu scepticism chiar și relațiile în care suntimplicați, iar la locul de muncă parcă este înconjurat de inamici care vor să-i ia locul. Va trece și această perioadă.

Leu

Leul este bulversat de o veste care îl va face să se închidă în casă și să retrăiască un eșec din trecut, din care nu prea și-a învățat lecția. Cu puțină concentrare și ajutor din partea familiei va trece și peste acest hop.

Fecioară

Fecioara spune lucrurilor pe nume, chiar pe 5 iunie. Nu le va mai păsa de ceilalți și de sentimentele lor și le va spune în față tot ce îi nemulțumește. Ar putea fi consecințe dintre cele mai dureroase.

Balanță

Luna plină în săgetător vine cu vești bune pentru Balanțe. Un plan de afaceri la care se gândește de ceva timp le va aduce siguranța financiară pe care o caută de ceva timp.

Scorpion

Scorpionii îndrăznesc să pună piciorul în prag și să spună tot ce au pe suflet. Relația cu partenerul de viață poate lua o turnură cu totul neașteptată.

Săgetător

Săgetătorul are parte de o perioadă foarte bună din viața lui, atât pe plan profesional, cât și personal. Șefii îl vor privi cu alți ochi și este posibil să primească chiar și o mărire de salariu. Persoana mult așteptată își va face apariția în viața lor.

Capricorn

Capricornii trec printr-o perioadă dificilă, însă sunt suficient de inteligenți să se descurce, să dezlege anumite mistere care i-au împiedicat să performeze la locul de muncă.

Vărsător

Vine o perioadă benefică, plină de evenimente plăcute. Vărsătorul trebuie doar să stea liniștit și să se bucure de ceea ce îi oferă viața.

Pești

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Peștilor își văd planurile date peste cap, iar afacerile care odată le aducea prosperitate încep să nu mai dea randament. Trebuie găsită rapid o soluție deoarece riscă să piardă tot.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro